Aanschaf wasmachine en wasdroger

Wasmachine en -droger besteld. Snelle reactie en afspraak over de levering. Aflevering was perfect. Oude machine zijn netjes meegenomen. Idem met verpakkingsmat. van de nieuwe machines. Deze zijn goed geïnstalleerd en uitgelegd. 5 sterren meer dan waard!
A. van der Meer, Grave

Super tevreden!

We hebben een paar keer problemen gehad met de vaatwasser (27 jaar oud), maar elke keer snel en ontzettend goed geholpen! Als er binnenkort een nieuwe in gaat, komt 'ie van Toon Cornelissen!
Irene, Grave

Bestelling vaatwasser

Prettige zaak, reageert snel (zelfs na sluitingstijd) en komt met alternatieven en wetenswaardigheden. Alle vertrouwen in.
R. van den Hoogen, Arnhem

Deskundig bedrijf

Serieus deskundig bedrijf met snelle service en gedegen reparatie. Communicatie is helder en de kosten van reparatie zeer acceptabel en met garantie. Derhalve absoluut aan te bevelen voor zowel aankoop van witgoed en mogelijke reparaties.
J.W. Roos, Mill

Aanschaf inductie kookplaat

Door omstandigheden inductie nodig. Guido heeft dit supersnel en perfect geregeld. Ik ben zeer tevreden en beveel Cornelissen zeker aan.
Anja, NL

Oplossingsgerichte service!

Hier is service nog heel gewoon — Eerlijk is eerlijk, er kan overal wat fout gaan, wat dus in mijn geval gebeurde. 1 telefoontje en een foto was voldoende. Binnen no-time was er een passend voorstel met een oplossing. En zo werd het ook op zeer korte termijn uitgevoerd. Dank jullie wel... ik ben meer dan tevreden.
Johan, Gassel

Goede service

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding — De bijzonder goede service bij Toon Cornelissen wordt door ons zeer gewaardeerd!
Lisette, Beers

Installatie en levering oven en inductie kookplaat

Wat een service. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Verstaan hun vak! Service met hoofdletters! TOP! Aanrader, dit bedrijf.
Gonnie Knoet, Nijmegen

Eerlijk en oprecht advies

Prima en vriendelijke informatie. Men neemt alle tijd om uit te zoeken welke wasmachine bij je past. Ook correcte levering en vriendelijke, behulpzame bezorgers. Een aanrader deze winkel!
Merel de Jong, Groesbeek

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk, deskundige en snelle service. En nog steeds fijn om ‘ouderwets’ eerlijk geholpen te worden.
Frits Treffers, Grave

Goede service, snel en vriendelijk

Zeer prettig bedrijf, zowel voor reparaties als aankopen. Snel en vriendelijke en zullen altijd proberen te helpen, daarnaast geven ze eerlijk advies.
Eric TC, Wijchen

Review firma Cornelissen

Bij Cornelissen wordt je snel en vakkundig geholpen. Er wordt met zorg en kunde geplaatst + geïnstalleerd. De prijzen hiervoor zijn best redelijk te noemen, temeer omdat zij net wat extra voor doen.
Bert Verstegen, Groesbeek