Super behulpzaam

Prima geholpen - Bij deze zaak weer uitstekend geholpen en de bezorgservice was uitstekend. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
Leontien, Beers

Keurig geholpen

Netjes geholpen door tooncornelissen.nl - Na aankoop werd alles thuisbezorgd en keurig geïnstalleerd.
Joost, Boxmeer

Kundig en netjes geholpen

Deze jongens werken kundig en netjes. Als er iets mis is zijn ze snel bereikbaar en lossen ze het op.
Familie Braam, Nederland

Geweldige service

We zijn erg blij met onze Bosch koelvrieskast die we hier gekocht hebben. Deze werd kosteloos thuisbezorgd en perfect geïnstalleerd. Je krijgt een duidelijke uitleg van alle functies, daar wordt ruimschoots de tijd voor genomen.
Ad Lips, Nederland

Top service!

Omdat wij niet lang zonder droger kunnen hebben ze de volgende dag al een nieuwe gebracht. En een kleine lekkage hebben ze ook meteen ff opgelost. Heel erg tevreden!
Le Masque - Beauty & More, Cuijk

Super geholpen

Super geholpen.. kundig en goed advies van vriendelijke vakmannen.. perfecte service & alles netjes en snel geregeld.. dus sorry, kan ook daadwerkelijk geen verbeterpunten bedenken.. Ben niet echt van het reviews schrijven, maar soms is het verdiend.. Heel tevreden!! Kan dit bedrijf zeker aan raden!!
Sanne Janssen, Nederland

Top bedrijf

Snel en goed geholpen met twee reparaties. Vriendelijk, eerlijk en kundig personeel en bovendien goede prijzen.
Roefs, Langenboom

Adres voor prima service!

Diepvries stuk, snel een nieuwe geplaatst. Wasmachine stuk , reparatie te duur, binnen twee dagen een nieuwe met goede uitleg erbij. Vorig jaar de droger stuk, advies was; kan gemaakt worden en doet het nog perfect. prima service!
Wilma Kaspers, Nederland

Aanschaf wasmachine en wasdroger

Wasmachine en -droger besteld. Snelle reactie en afspraak over de levering. Aflevering was perfect. Oude machine zijn netjes meegenomen. Idem met verpakkingsmat. van de nieuwe machines. Deze zijn goed geïnstalleerd en uitgelegd. 5 sterren meer dan waard!
A. van der Meer, Grave

Super tevreden!

We hebben een paar keer problemen gehad met de vaatwasser (27 jaar oud), maar elke keer snel en ontzettend goed geholpen! Als er binnenkort een nieuwe in gaat, komt 'ie van Toon Cornelissen!
Irene, Grave

Bestelling vaatwasser

Prettige zaak, reageert snel (zelfs na sluitingstijd) en komt met alternatieven en wetenswaardigheden. Alle vertrouwen in.
R. van den Hoogen, Arnhem

Deskundig bedrijf

Serieus deskundig bedrijf met snelle service en gedegen reparatie. Communicatie is helder en de kosten van reparatie zeer acceptabel en met garantie. Derhalve absoluut aan te bevelen voor zowel aankoop van witgoed en mogelijke reparaties.
J.W. Roos, Mill