Met kennis uit de branche staan wij u graag bij in zakelijke oplossingen

Bent u op zoek naar professioneel witgoed voor bijvoorbeeld uw hotel, zorginstelling of schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Toon Cornelissen op het juiste adres. Wij leveren professioneel witgoed van Miele Professional en Liebherr. Een professionele wasmachine, wasdroger of vaatwasser kan meer draaiuren maken dan een normaal apparaat. Daarnaast kunnen professionele apparaten korte programma’s draaien die veel was in korte tijd kunnen schoonmaken.

Wasmachines, drogers en vaatwassers voor professioneel gebruik

Witgoed voor professioneel gebruik kan op diverse manieren worden ingezet. Zo kunt u een professionele machine inzetten in een hotel, restaurant of café, maar ook op een camping of zorginstelling, een pension of bed & breakfast, een schoonmaakbedrijf, een wasserette, op kantoor of bij een kapsalon. Heeft u een bedrijf in de reinigsector of een Wet Care – natreiniging? Ook dan adviseren wij u eens te kijken naar de mogelijkheden van een professionele wasmachine, droger of vaatwasser.

De beste service van uw professionele witgoedapparatuur

Naast de levering van een professionele witgoedmachine bij u in uw bedrijf kan Toon Cornelissen ook helpen bij de service van uw machine. Bent u benieuwd naar het assortiment professionele witgoedapparatuur? Bekijk dan onze webshop of vraag vrijblijven meer informatie aan via het contactformulier op onze website.
Ga naar contactformulier

Uw zakelijke witgoedpartner