Toon Cornelissen Witgoedservice is een klein en servicegericht familiebedrijf wat in 2020 zijn 30-jarig bestaan heeft gevierd.

Tot op heden is het enkel mogelijk geweest witgoedapparatuur te kopen vanuit de winkel in Gassel, maar vanaf 2020 is alle apparatuur ook online te bestellen. Omdat wij een regionale ondernemer zijn en over een eigen servicedienst beschikken, is je apparaat snel bij je thuis en wordt deze door onze eigen monteurs geïnstalleerd.

Wij zijn een onafhankelijke onderneming wat inhoudt dat wij ons assortiment zelf samenstellen en enkel kwalitatieve en duurzame producten aanbieden. En indien je een defect aan je apparaat hebt binnen de garantieperiode, komt onze eigen servicedienst de storing verhelpen waarna wij contact opnemen met de fabrikant. Je hoeft dus niets te doen, enkel de storing te melden.

Wens je meer informatie over het apparaat wat je graag aan wil schaffen? Je kunt ons te allen tijden bereiken via telefoonnummer +31 (0)486 472020 en uiteraard ben je welkom in onze winkel (op afspraak) om het apparaat eerst te bekijken.

Wie zijn wij?

Paul Cornelissen, zoon van Toon & Maria Cornelissen, geboren in Boxmeer en getogen in Gassel was er in zijn jonge jaren nog niet van overtuigd dat hij witgoedmonteur wilde worden en de zaak van zijn ouders over wilde nemen. Hij is daarom op 17 jarige leeftijd gestart met de opleiding Elektro Energietechniek maar merkte dat hij hier niet verder in wilde. Hoe ouder hij werd en hoe meer hij zijn vader aan het werk zag, begon het steeds meer te kriebelen en werd hij benieuwd naar de mogelijkheden. Hij is daarom in 2009 begonnen als monteur bij Toon Cornelissen Witgoedservice. Toon, oprichter van het familiebedrijf, heeft Paul alle kneepjes van het vak geleerd en vanaf dat moment was het duidelijk: dit is zijn toekomst! Na 5 jaar werd het tijd om onderdeel te worden van de VOF en vanaf 2018 heeft hij het bedrijf volledig overgenomen van zijn ouders.

Paul woont samen met zijn vriendin Simone en hebben samen twee dochters. Simone is werkzaam in de zorg, maar is daarnaast ook regelmatig in de winkel te vinden voor verkoop, administratieve werkzaamheden en het aannemen van de telefoon.

Naast Paul en Simone werkt Guido Sprengers als monteur bij Toon Cornelissen Witgoedservice. Guido is op jonge leeftijd begonnen als hulpkracht op zaterdag en vond het zo leuk dat hij niet meer is vertrokken en nu een onmisbare kracht is. Hij heeft destijds gekozen voor een ICT opleiding welke hij met een diploma heeft afgerond. Guido heeft zijn kennis al werkende opgedaan. Hij leerde steeds meer binnen het bedrijf en voert nu alle benodigde werkzaamheden binnen het bedrijf uit.

Paul en Guido zijn beiden allround binnen Toon Cornelissen Witgoedservice en volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.