Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers en vaatwassers, welke standaard worden uitgerust met bijzondere extra’s en wordt enkel verkocht bij gecertificeerde verkooppunten. Met deze exclusieve lijn van Bosch haalt u duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. De innovatieve technieken, extra functies, accessoires van de Bosch EXCLUSIV lijn verlichten huishoudelijke taken en maken het gebruik extra comfortabel.

Denk hierbij aan SoftClose deursluiting op EXCLUSIV koelkasten, chrome designelementen en extra geluidsisolatie bij EXCLUSIV wasmachines en EXCLUSIV wasdrogers, een speciale wolkorf of schoenenkorf bij EXCLUSIV wasdrogers en TimeLight en extra geluidsisolatie bij EXCLUSIV vaatwassers. Bosch ontwikkelt al ruim 30 jaar de exclusieve lijn ‘Bosch EXCLUSIV’ huishoudelijke apparaten en is herkenbaar dankzij de stijlvolle designdetails. Met Bosch EXCLUSIV heeft u net dat beetje meer, zodat u weet dat u iets van bijzondere kwaliteit in huis hebt.

Witgoedservice Toon Cornelissen is gecertificeerd, getraind en gespecialiseerd in Bosch Exclusiv apparatuur. U kunt er dus op vertrouwen dat wij een deskundig productadvies geven dat perfect aansluit op uw witgoed wensen.

Innovatie en kwaliteit
Ontdek ons Bosch EXCLUSIV assortiment
 

De Bosch EXCLUSIV wasmachines zijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade. Dankzij aquaStop wordt elke vorm van waterschade voorkomen dankzij een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een reservoir met vlotter. Met de exclusieve chromen designelementen en extra geluidsisolatie, daarmee zijn Bosch EXCLUSIV wasmachines stiller dan andere wasmachines. U haalt de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Bosch EXCLUSIV wasmachines

 

Bosch EXCLUSIV wasdrogers zijn standaard uitgerust met een special ontworpen wolkorf of schoenenkorf, deze is perfect geschikt voor het drogen van delicate stoffen die niet los in de trommel geplaatst kunnen worden, denk hierbij aan sportschoenen of wollen kleding. De exclusieve chromen designelementen maken de machine af. Met de extra geluidsisolatie zij Bosch EXCLUSIV wasdrogers stiller dan andere wasdrogers. U haalt de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Bosch EXCLUSIV wasdrogers

 

De Bosch EXCLUSIV vaatwassers zijn standaard voorzien van TimeLight. Dankzij TimeLight bent u altijd op de hoogte van wat uw vaatwasser aan het doen is. Met TimeLight bent u voorzien van een duidelijke projectie op de vloer waarmee u de status van het programma en de resterende tijd op de vloer kunt zien. Hierdoor weet u precies hoe lang het programma nog duurt en in welke fase van het programma de afwasmachine zich bevindt. Met de extra geluidsisolatie zijn de Bosch EXCLUSIV vaatwassers nog stiller zijn dan andere vaatwassers. U haalt de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Bosch EXCLUSIV vaatwassers

 

De Bosch EXCLUSIV koelkasten en vriezers bieden een ideale omgeving voor uw levensmiddelen. De Bosch EXCLUSIV koelkasten zijn standaard uitgerust met een SoftClose deursluiting en een verchroomde flessenrooster, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. De Bosch EXCLUSIV vriezers zijn altijd eenvoudig te heropenen, dankzij het Air Channel System op de roestvrijstalen deurgreep. Dit zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. Met de luxe exclusieve chromen designelementen haalt u de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Bosch EXCLUSIV koelkasten
Naar de Bosch EXCLUSIV vriezers

 

De keuken is het hart van uw huis. De plek om een fijne sfeer te ervaren en dagelijks maaltijden te nuttigen en bereiden. Met diversen handige functies helpen EXCLUSIV ovens van Bosch u om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. De EXCLUSIV ovens van Bosch zijn in zowel een groot formaat (60 cm) als compact formaat (45 cm). Ook de kookplaten van Bosch maken perfect koken en bakken mogelijk met behulp van tal van functies. Of u nu graag kookt op inductie of gas, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken.

Naar de Bosch EXCLUSIV kookplaten
Naar de Bosch EXCLUSIV ovens