Miele App: Eenvoudig uw machine bedienen
12 Apr

Slim verbonden: met ons innovatieve Miele@home-systeem benut je volop de mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog soepeler. Alle slimme huishoudelijke Miele apparaten kunnen gemakkelijk en veilig worden verbonden. Eenvoudig te bedienen met de Miele app, via spraakbesturing of door integratie in bestaande Smart Home-oplossingen. De verbinding vindt plaats tussen je wifi-router thuis en de Miele Cloud..

Alles in één oogopslag – thuis en onderweg

Jouw perfecte begeleider: met de Miele app heb je steeds zicht op je huishoudelijke Miele apparaten. Wil je bijvoorbeeld de bereiding in de oven volgen of weten wanneer het wasprogramma is afgelopen? De app biedt de nodige informatie en een gemakkelijke en snelle bediening. Bovendien biedt de app extra informatie en services voor je Miele apparaten, bijvoorbeeld de BaristaAssistant of de heerlijkste recepten. .

Het dashboard, jouw controlecentrum

Het dashboard geeft een optimaal overzicht van al jouw Miele apparaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele status. Je ziet meteen of het wasprogramma al is afgelopen of de oven is voorverwarmd. Dankzij de snelle toegangsfunctie voer je belangrijke instellingen direct uit, zoals het pauzeren of stoppen van een programma. Het smaakvolle ontwerp maakt de bediening bovendien zeer eenvoudig en intuïtief.

MobileControl: Altijd alles onder controle

Snel en gemakkelijk: met MobileControl heb je niet alleen overal zicht op, maar jij hebt simpelweg de leiding. Via de app kun je direct en moeiteloos een programma starten, voorprogrammeren en andere opties uitvoeren. Zo wordt het bedienen van je Miele apparaten kinderlijk eenvoudig.

De ShopConnect functie in de app stelt je in staat om Miele-verbruiksartikelen en -accessoires waar dan ook gemakkelijk te bestellen. De app is gekoppeld aan de mobiele webshop, waardoor je met een paar klikken jouw favoriete producten nabestelt.

Wil je dat jouw Miele apparaten zonder enige moeite altijd up-to-date blijven om jou de beste gebruikservaring te geven? Dankzij de functie Remote Update is dat geen probleem. Beschikbare software-updates voor je huishoudelijke Miele apparaten worden wanneer beschikbaar eenvoudig naar het betreffende apparaat gestuurd en geïnstalleerd. De details van de update kun je in de app als release notes nalezen.

Gerelateerde berichten

Reacties