Miele FragranceDos: Fris ruikend wasgoed.
27 Feb

Wil je langer kunnen genieten van de heerlijke geur van schoon wasgoed? Dan kun je gebruik maken van een Miele FragranceDos flacon. Dit handige hulpmiddel plaats je simpelweg in je wasdroger voordat je het programma start. In dit artikel lees je meer over wat Miele FragranceDos precies is en hoe je de flacons kunt gebruiken in je wasdroger.

Stel eenvoudig de geurintensiteit in

Tijdens het drogen van je kleding kan de wasmiddelgeur vaak vervagen, doordat de warme lucht de geur wegblaast. Met Miele FragranceDos kun je ervoor zorgen dat je wasgoed nog langer fris blijft ruiken na het wassen. De FragranceDos flacons hebben een aangename geur en de intensiteit van de geur kun je zelf instellen. Tijdens het droogprogramma wordt de geur gelijkmatig verspreid over het wasgoed. Een flacon is goed voor ongeveer 50 droogbeurten.

De Miele FragranceDos flacons zijn geschikt voor zowel Miele FragranceDos warmtepomp- als condensdrogers. Plaats de flacon in de daarvoor bestemde houder in het pluizenfilter van de wasdroger. Bij een condensdroger zit het pluizenfilter in de deur, dus let hierop. Verwijder voorzichtig het plastic zegel van de flacon en draai de dop dicht om lekkage te voorkomen. Schuif de flacon vervolgens in de opening van de houder. Door de flacon van links naar rechts te draaien, kun je zelf de geurintensiteit bepalen.

Gerelateerde berichten

Reacties