Werking van Miele waterbeveiligingssysteem
01 Jun

Wilt u een nieuwe wasmachine kopen en ben je op zoek naar een Miele wasmachine? Er is een ruim assortiment wasmachines en de juiste keuze is niet altijd even eenvoudig te maken. Bij het kopen van een nieuwe Miele wasmachine heeft u de keuze uit verschillende series. Ook zijn Miele wasmachines verkrijgbaar met een watercontrol-systeem (WCS) of een waterproof-systeem (WPS). Elke type wasmachine van Miele heeft elk zijn eigen unieke technologie welke bij uw persoonlijke behoefte past. Met een Miele wasmachine vindt u gegarandeerd de juiste wasmachine welke past bij uw wensen en voorkeuren? In dit artikel leggen wij u graag de veschillen en werking uit van de miele waterbeveiligingsystemen uit.

Miele WPS waterbeveiligingssysteem - Toon Cornelissen - Witgoedservice

WPS: Waterproof system

Het waterproof-systeem (WPS) bied je extra zekerheid als het gaat om waterbeveiliging. Het waterproof-systeem heeft een dubbele magneetventiel direct aan de kraan, waardoor er bij eventuele beschadiging van de binnenvoering van de slang het water eerst door de omhullende slang in de bodembak stroomt. Net als bij de Miele wasmachines met een watercontrol-systeem (WCS) beschikt het waterproof-systeem (WPS) over een intelligente waterniveausensor.

Miele WCS waterbeveiligingssysteem - Toon Cornelissen - Witgoedservice

WCS: Watercontrol system

De Miele wasmachines met het watercontrol-systeem (WCS) controleren met een intelligente waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in de wasmachine, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt, een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren. Hierdoor worden eventuele lekkages ontdekt, en wordt de watertoevoer afgesloten.

Heeft u nog leuke weetjes, laat het ons weten

Heb u nog leuke weetjes of vragen over het gebruik van uw wasmachine, deel deze dan met ons? U kunt een reactie of meteen een leuke tip of reactie achterlaten onder dit bericht.

Gerelateerde berichten

Reacties