Naast het uitgebreide standaard Siemens assortiment gaat het extraKlasse assortiment een stap verder dan u al gewend bent. Het Siemens extraKlasse assortiment biedt namelijk veel meer extra’s, al richt het extraKlasse assortiment zich meer op de vrijstaande apparaten, dan op de inbouwapparaten. Zo hebben de Siemens extraKlasse wasmachines een aquaStop met alarm en hebben de Siemens extraKlasse koelkasten roestvrijstalen handgrepen. Het extraKlasse assortiment is een perfecte optie voor wanneer uw vrijstaande apparaten aan vervanging toe zijn. Maar uiteraard zijn de extraKlasse inbouwapparaten ook zeer geschikt voor wanneer deze aan vervanging toe zijn.

Het stijlvolle extraKlasse assortiment: elk product met eigen bijzonderheden

  • De Siemens extraKlasse wasmachines en drogers hebben veel handige functies zoals speciale was- en droogprogramma's. Bovendien zijn ze voorzien van het stijlvolle extraKlasse design, te herkennen aan de witte, ronde binnenrand met het logo erin.
  • De Siemens extraKlasse koelkasten hebben stijlvolle, roestvrijstalen handgrepen en een extra voorraadbox of crisperBox voor nog meer ruimte. Maak met de flexShelf gemakkelijk meer ruimte voor bijvoorbeeld een taart of schotel.
  • De Siemens extraKlasse bakovens en fornuizen hebben het softClose deursysteem en een 3-voudige telescopische rails. Hiermee schuift u de roosters gemakkelijk, stabiel en recht uit de oven.

Witgoedservice Toon Cornelissen is gecertificeerd, getraind en gespecialiseerd in Siemens ExtraKlasse apparatuur. U kunt er dus op vertrouwen dat wij u een deskundig productadvies geven dat naadloos aansluit op uw wensen.

innovatieve techniek en design
Ontdek ons Siemens ExtraKlasse assortiment
 

De Siemens ExtraKlasse wasmachines zijn standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade. Dankzij aquaStop wordt elke vorm van waterschade voorkomen dankzij een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een reservoir met vlotter. Met de exclusieve chromen designelementen en extra geluidsisolatie, daarmee zijn Siemens ExtraKlasse wasmachines stiller dan andere wasmachines. U haalt de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Siemens ExtraKlasse wasmachines
Naar de Siemens ExtraKlasse wasdrogers

 

De Siemens ExtraKlasse koelkasten en vriezers bieden een ideale omgeving voor uw levensmiddelen. De Siemens ExtraKlasse koelkasten zijn standaard uitgerust met een SoftClose deursluiting en een verchroomde flessenrooster, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. De Siemens ExtraKlasse vriezers zijn altijd eenvoudig te heropenen, dankzij het Air Channel System op de roestvrijstalen deurgreep. Dit zorgt ervoor dat het vacuüm wordt opgeheven. Met de luxe exclusieve chromen designelementen haalt u de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Siemens ExtraKlasse koelkasten
Naar de Siemens ExtraKlasse vriezers

 

De Siemens ExtraKlasse vaatwassers zijn standaard voorzien van TimeLight. Dankzij TimeLight bent u altijd op de hoogte van wat uw vaatwasser aan het doen is. Met TimeLight bent u voorzien van een duidelijke projectie op de vloer waarmee u de status van het programma en de resterende tijd op de vloer kunt zien. Hierdoor weet u precies hoe lang het programma nog duurt en in welke fase van het programma de afwasmachine zich bevindt. Met de extra geluidsisolatie zijn de Siemens ExtraKlasse vaatwassers nog stiller zijn dan andere vaatwassers. U haalt de hoogste kwaliteit in huis.

Naar de Siemens ExtraKlasse vaatwassers

 

De keuken is het hart van uw huis. De plek om een fijne sfeer te ervaren en dagelijks maaltijden te nuttigen en bereiden. Met diversen handige functies helpen ExtraKlasse ovens van Siemens u om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. De ExtraKlasse ovens van Siemens zijn in zowel een groot formaat (60 cm) als compact formaat (45 cm). Ook de fornuizen van Siemens maken perfect koken en bakken mogelijk met behulp van tal van functies. Of u nu graag kookt op inductie of gas, Siemens heeft alle mogelijkheden om het juiste fornuis te vinden.

Naar de Siemens ExtraKlasse fornuizen
Naar de Siemens ExtraKlasse ovens