Siemens sensoFresh: Fris zonder wassen
23 Dec

Siemens wasmachines met sensoFresh verwijderen geuren uit kleding zonder dat daar water of wasmiddel aan te pas komt. Ideaal voor moeilijk- en niet-wasbare stoffen zoals kasjmier, wol en zijde. U hoeft zich niks aan te trekken van ingewikkelde waslabels en kan de stomerij overslaan. Binnen een half uur is kleding die met sensoFresh is behandeld weer klaar om te dragen.

Snel moeilijk wasbare kleding opfrissen.
Zijde of wol behandelen zonder water is een van de handige toepassingen van Siemens sensoFresh. Perfect om bijvoorbeeld even snel die ene blouse of trui op te frissen. Siemens wasmachines met sensoFresh gebruiken ozon, ofwel actieve zuurstof om bacterieën en geuren te verwijderen. Het resultaat is frisse kleding, zonder te wassen.

Frisse kleding binnen een half uur.
Etensgeuren die na een avond uit in uw kleding zijn blijven hangen? Dankzij sensoFresh kan iedere outfit worden opgefrist, zonder gebruik van water of wasmiddel, in slechts 30 minuten. Op Siemens wasmachines met sensoFresh technologie is nu tijdelijk deze mooie retourbedrag-actie van toepassing.

Uniek, innovatief en betrouwbaar.
Siemens investeert veel in onderzoek en ontwikkeling. Hoogwaardige Duitse techniek zorgt ervoor dat onze voorsprong wordt behouden als het gaat om unieke, innovatieve en betrouwbare producten. Zo reinigen Siemens wasmachines uw kostbare kleding wasbeurt na wasbeurt efficiënt en snel. Twijfelt u aan de hand van het label of wassen wel een goed idee is? De sensoFresh technologie maakt een kort programma mogelijk waar geen water of wasmiddel bij komt kijken.

Gerelateerde berichten

Reacties