De nieuwe ID Buzz van Toon Cornelissen
12 Jun

Bij Toon Cornelissen Witgoedservice geloven we sterk in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We zijn trots om aan te kondigen dat we een belangrijke stap hebben gezet in onze inzet voor een duurzame toekomst. Onlangs hebben we een elektrisch bus aangeschaft voor onze bezorgings- en serviceactiviteiten: de Volkswagen ID Buzz. In dit artikel willen we graag met jullie delen hoe we als Toon Cornelissen Witgoedservice willen bijdragen aan duurzaamheid en wat de aanschaf van deze elektrische bus voor ons betekent.

Een bewuste keuze

Bij het maken van deze keuze hebben we ons laten leiden door onze overtuigingen en de verantwoordelijkheid die we voelen om onze planeet te beschermen. We begrijpen dat duurzaamheid verder gaat dan alleen woorden; het vereist concrete actie. Daarom hebben we ervoor gekozen om over te stappen op een elektrische bus, de Volkswagen ID Buzz. Deze bus  stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit en draagt bij aan een schonere lucht en een betere leefomgeving.

Voordelen van de Volkswagen ID Buzz

De keuze voor de Volkswagen ID Buzz is niet alleen gebaseerd op duurzaamheid, maar ook op de praktische voordelen die deze nieuwe bus ons biedt. Met een groot bereik kunnen we moeiteloos klanten bedienen binnen ons gehele verzorgingsgebied. Bovendien beschikt de ID Buzz over voldoende laadruimte, wat voor ons essentieel is voor het vervoeren van witgoedapparatuur. Met deze nieuwe aanwinst kunnen we efficiënt en milieuvriendelijk te werk gaan, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze service.

Klanttevredenheid en duurzaamheid gaan hand in hand

Bij Toon Cornelissen Witgoedservice geloven we dat klanttevredenheid en duurzaamheid perfect samengaan. We willen niet alleen uitblinken in onze service en vakmanschap, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Door te kiezen voor ons bedrijf, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze bijdragen aan een duurzame toekomst voor volgende generaties. We waarderen het vertrouwen van onze klanten en zijn vastbesloten om duurzaamheid tot een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering te maken.

Verdere stappen naar duurzaamheid

De aanschaf van de Volkswagen ID Buzz is slechts een van de stappen die we nemen in onze duurzaamheidsinspanningen. We zijn vastberaden om op meerdere fronten duurzame maatregelen te implementeren. In 2022 hebben we ons bedrijfspand volledig voorzien van zonnepanelen en we blijven voortdurend nieuwe mogelijkheden onderzoeken om onze bedrijfsvoering te verduurzamen. Daarnaast streven we ernaar energiebesparende apparatuur te gebruiken en ons verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken. Innovatie is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, omdat we blijven zoeken naar manieren om onze impact op het milieu verder te verminderen.

Slotwoord

Bij Toon Cornelissen Witgoedservice zijn we toegewijd aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Met de aanschaf van de Volkswagen ID Buzz hebben we een concrete stap gezet richting een duurzamere toekomst. We zijn er trots op dat we onze klanten een milieuvriendelijke benadering kunnen bieden en zo samen kunnen bijdragen aan een betere wereld. Samen kunnen we een verschil maken voor de komende generaties.

Leveranciers van onze Volkswagen ID Buzz zijn:

Volkswagen dealer: Autobedrijf Thoonen
Bestickering: Festa reclamevormgevers
Interieur: Instra Bedrijfswageninrichtingen

Reacties