Wilt u een nieuwe was-droogcombinatie kopen, dan zijn er veel verschillende was-droogcombinaties en de juiste keuze is niet altijd even eenvoudig gemaakt. Bij Witgoedservice Toon Cornelissen hebben wij daarom een uitgekiend assortiment met de beste was-droogcombinaties voor u samengesteld.

Een was-droogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger in één apparaat. Een groot voordeel hiervan is dat u daarmee ruimte bespaart. Hebt u dus geen ruimte voor zowel een wasautomaat als een wasdroger, dan is een was-droogcombinatie een uitstekende keuze. Houd er wel rekening mee dat u niet in één keer de totale inhoud van de trommel direct gedroogd kan worden. De capaciteit die u beschikbaar heeft om te drogen is kleiner dan de wascapaciteit. Ga ervan uit van ongeveer de helft van de maximale wascapaciteit in één cyclus ook goed gedroogd kan worden. Bij alle was-droogcombinaties wordt aangegeven wat de maximale was- en droogcapaciteit is.

E
Bosch WNA13490NL was-droogcombinatie

Bosch WNA13490NL

De WNA13490NL is een fraaie was-droogcombinatie van Bosch. Het model is voorzien van sensor-gestuurde autoDry technologie die voorkomt dat het wasgoed..

  • Energielabel: E
  • Toerental: 1400 toeren
  • Vulgewicht: 8 kg
  • Max. droogcapaciteit: 5 kg

€899,00 Excl. BTW: €742,98