AEG ProSteam: Minder strijken en frisse kleding
02 May

ProSteam, een innovatieve technologie geïntegreerd in AEG wasmachines, vormt een essentieel onderdeel van de revolutionaire benadering van kledingverzorging die AEG biedt. Deze geavanceerde functie, beschikbaar vanaf de 7000 serie (L7) wasmachines, belichaamt het streven van AEG om steeds verder te gaan in het perfectioneren van het verzorgen van kleding. Terwijl de ProSense-technologie al aanwezig is op alle AEG wasmachines, biedt de toevoeging van ProSteam-technologie een extra dimensie van gemak en efficiëntie.

Geavanceerde ProSteam-technologie

ProSteam-technologie is ontworpen om het dagelijkse leven te vereenvoudigen door tijd en kosten te besparen die anders zouden worden besteed aan traditioneel strijken of naar de stomerij gaan. Met de 7000 serie wasmachines, uitgerust met SteamPro-technologie, wordt stoom op een slimme en zachte manier gebruikt om kleding op te frissen en te ontdoen van ongewenste geurtjes, terwijl ook kreukvorming wordt verminderd. Dit resulteert in kledingstukken die bijna kreukvrij zijn en nauwelijks gestreken hoeven te worden.

Door de integratie van ProSteam®-technologie wordt het proces van het opfrissen van gekreukte kledingstukken vereenvoudigd tot een snelle en moeiteloze taak. De stoomfunctie maakt het mogelijk om kleding snel te revitaliseren, waardoor het geschikt is om kort daarna weer te dragen, zonder dat er veel tijd nodig is voor uitgebreid strijken. Dit alles draagt bij aan een efficiëntere en gebruiksvriendelijkere ervaring bij het verzorgen van kleding, wat de ProSteam-technologie tot een waardevolle toevoeging maakt aan elke AEG wasmachine.

Tags: AEG wasmachine

Gerelateerde berichten

Reacties