AEG ProSense: Afgestemd op je wasbehoefte
27 Apr

Wat houdt de AEG ProSense technologie in bij wasmachines?

In alle AEG wasmachines vind je de innovatieve ProSense beladingssensor, een geavanceerde functie die ontworpen is om het wasproces te optimaliseren. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat het wasprogramma niet langer duurt dan strikt noodzakelijk, waardoor je niet alleen tijd maar ook energie bespaart. De ProSense sensor analyseert nauwkeurig het gewicht van je was in de trommel en past vervolgens automatisch de programmatijd aan op basis van deze metingen. Dit betekent dat zelfs bij kleinere wasjes de machine efficiënt werkt, zonder onnodig energieverbruik. Hieronder vind je een uitgebreide uitleg over de verschillende aspecten van deze geavanceerde technologie.

ProSense beoordeelt je wasbehoefte

Elke AEG wasmachine is uitgerust met de geavanceerde ProSense beladingssensor. Zodra je de startknop indrukt, wordt automatisch het gewicht van het wasgoed in de trommel gemeten. Tijdens dit proces draait de trommel enkele keren rond terwijl het display het gewicht in kilogrammen weergeeft. Vervolgens past de wasmachine de programmaduur automatisch aan op basis van het gewicht van de was, zodat deze efficiënt kan worden gewassen. Naast het wegen van de was, analyseert de sensor ook de mate van vuilheid van je wasgoed. Zodra deze detectie is voltooid, verdwijnt de aanduiding van het gewicht en wordt de ingekorte programmaduur weergegeven op het display, waarna het wasprogramma begint. Deze nauwkeurige beoordeling van je wasbehoefte zorgt voor een optimale reiniging en bespaart tegelijkertijd water, energie en tijd.

Energiebesparing met het ProSense kort programma

Stel, je hebt een wasmachine met een royale trommelcapaciteit, maar op dit moment heb je niet voldoende was om de trommel volledig te vullen. Toch wil je graag snel schoon beddengoed hebben. Geen zorgen! Met ProSense kun je met een gerust hart een kleine was draaien en tegelijkertijd energie besparen. De intelligente beladingssensor verkort automatisch het programma wanneer de trommel niet volledig gevuld is. Dit is niet alleen gunstig voor je energierekening en het milieu, maar het komt ook de kwaliteit van je kleding ten goede. Doordat je wasgoed niet langer dan noodzakelijk in de trommel blijft, wordt de slijtage verminderd en blijven je kledingstukken langer mooi.

Tags: AEG wasmachine

Gerelateerde berichten

Reacties