C

Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele DA1867 is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €579,00

Omschrijving

De Miele DA 1867 is een 60 cm brede RVS integreerbare afzuigkap met 3 instelbare standen. De integreerbare afzuigkap die ingebouwd wordt in een speciaal daarvoor bestemd keukenkastje heeft een max. afzuigcapaciteit van 690 m3/u (bij luchtafvoer).

Verder beschikt deze Miele afzuigkap over druktoetsen voor gemakkelijke bediening voor vermogen en LED verlichting. Bij de hoogste stand is het geluidsniveau 67 dB. Deze Bosch afzuigkap heeft een energielabel C.

Kenmerken

Afzuigkap met LED verlichting - Miele DA1867

Perfect verlicht kookgebied

Deze Miele DA 1867 afzuigkap beschikt over LED-verlichting: zo bent u verzekerd van een optimaal verlicht kookgebied. LED-lampen staan erom bekend weinig energie te verbruiken en nagenoeg geen warmte te produceren. Dankzij het heldere licht heb je een goed overzicht over je potten en pannen tijdens het koken. LED-lampen hebben vergeleken met bijvoorbeeld spaar- of halogeenlampen een veel langere levensduur en verbruiken minder energie. Bovendien wordt LED-verlichting niet heet, aanraking levert dus geen ongelukken op!

Afzuigkap met uitwasbaar filter - Miele DA1867

Uitwasbaar filter

Wanneer het vetfilter verzadigd is kan je afzuigkap zijn werk niet goed meer doen, etensluchtjes zullen in de keuken blijven hangen. Dankzij het uitwasbare vetfilter in deze Miele DA1867 bespaart u geld: in plaats van een nieuw filter te kopen wast u het eenvoudig schoon en het filter is weer als nieuw! Bovendien betekent dat minder afval wat weer goed is voor het milieu.

Specificaties voor de Miele DA 1867 inbouw afzuigkap

Product eigenschappen

Kleur RVS
Geluidsniveau 67 dB

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Inbouw
Plaatsingsbreedte 60 cm
Soort verlichting LED
Bediening Drukknop
Gebruik Huishoudelijk

Afzuigkap kenmerken

Afzuigsysteem   Luchtafvoer, Recirculatie
Plaatsing afzuigkap In een uitklapbare kast
Max. afzuigcapaciteit 690 m3/h
Aantal afzuigstanden 3
Intensief stand Nee
Gemotoriseerd   Ja
Luchtafvoeraansluiting   Bovenzijde

Functionele kenmerken

Display Nee
Soort display Geen display

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Nee

Energiegegevens

Energieverbruik per jaar 101 kWh

Fysieke eigenschappen

Energielabel C
EAN nummer 4002516043348
Gewicht 11.80kg
Afmeting (HxBxD) 45.00cm x 59.80cm x 27.10cm

Documenten

File Size
Maatschets
165.73KB   Bestandstype: jpg
Energielabel
170.15KB   Bestandstype: jpeg
Handleiding
1.95MB   Bestandstype: pdf
Specificatieblad
579.47KB   Bestandstype: pdf

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele DA1867 wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten