Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele H 7140 BM CLST is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €1.749,00

Omschrijving

De Miele H 7140 BM is een fraaie compacte oven met geïntegreerde magnetron. De H 7140 BM heeft een aantrekkelijk, roestvrijstalen design met automatische en combinatieprogramma’s. De Miele H 7140 BM verwarmt gerechten gelijkmatig zónder draaiplateau. Hierdoor plaats u grote rechthoekige ovenschalen voor een familieschotel lasagne. Met een minimale oventemperatuur van 30 graden Celsius is de combi magnetron geschikt voor het langzaam garen van een groot stuk vlees. Wilt u niet bakken maar opwarmen of ontdooien? Dat kan met 7 vermogensstanden. Voor het snel opwarmen van soep kiest u voor 1000 watt, terwijl u voor ontdooien 80 watt of de ontdooistand selecteert

Maak optimaal gebruik van de ovenruimte
De H 7140 BM van Miele beschikt over een overzichtelijke display met tekst en sensorbediening. Daarnaast is de inhoud van de ovenruimte met 43 liter optimaal te gebruiken: de afstanden van de drie inschuifniveaus zijn zo gemaakt dat bakblikken, roosters of ovenschalen flexibel en passend kunnen worden geplaatst.

Kenmerken

Oven met timer - Miele H 7140 BM CLST

Tijdmanagement? Laat dat maar aan uw oven over

Hiermee bent u volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in. Dit wordt automatisch beëindigdwanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En: bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd op deze Miele H 7140 BM CLST ca. 150 uur lang opgeslagen.

CleanSteel RVS - Miele H 7140 BM CLST

Afwerking van het roestvrijstalen oppervlak

Speciaal afgewerkt: roestvrijstalen apparaten van Miele hebben een bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kunt u het oppervlak van deze Miele H 7140 BM CLST eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar.

Miele oven 3 in 1 - Miele H 7140 BM CLST

Eén apparaat: vele mogelijkheden

Ook in kleine keukens topgerechten op tafel toveren: met slechts één apparaat kunnen levensmiddelen zowel in de magnetron als in de de oven gemakkelijk worden bereid. Bij gebruik van de combistand in deze Miele H 7140 BM CLST profiteert u van optimaal resultaat in korte tijd. Talrijke bereidingswijzen maken een individuele bereiding mogelijk bij iedere kookgelegenheid, of u nu wilt opwarmen, bereiden of ontdooien.

Best Reviewed, Kieskeurig - Miele H 7140 BM CLST

Best Reviewed

De Miele H 7140 BM CLST is een prijswinnaar! Dit apparaat is bedolven onder de vele positieve reviews op Kieskeurig.nl. Over het algemeen zijn deze reviews zo positief dat Kieskeurig.nl dit apparaat het predicaat "Best reviewed" heeft geschonken. Op aanraden van andere consumenten is deze Miele H7140BM oven dus een topkeuze. Ook wij van Witgoedservice Toon Cornelissen kunnen ons vinden in deze beoordeling.

Grill functie - Miele H 7140 BM CLST

Knapperig van buiten

Deze Miele H7140BM oven beschikt over een grillfunctie voor extra flexibiliteit. U bereidt zonder moeite gerechten die van buiten krokant en van binnen heerlijk sappig zijn. Denk eens aan kipfilet met een krokant korstje of aan lasagne met een lekkere goudbruine bovenlaag. Krijgt u al trek?

Drie verschillende bakniveaus - Miele H 7140 BM CLST

Perfect gebruik van de ovenruimte

Hier past veel in: het volume van de ovenruimte is optimaal te gebruiken, zodat er meerdere niveaus gelijktijdig kunnen worden benut. De afstanden van de drie inschuifniveaus zijn in de Miele H 7140 BM CLST zo gemaakt, dat bakblikken, roosters of ovenschalen flexibel en dus altijd passend kunnen worden geplaatst.

Miele mobile App - Miele H 7140 BM CLST

Mobiel alles binnen handbereik!

Met de functie MobileControl hebt u ook onderweg altijd zicht op uw Miele-apparatuur, via smartphone of tablet. U kunt niet alleen de programmastatus opvragen, maar u kunt ook eenvoudig programma's instellen en starten, waar u ook bent. Download de app Miele@mobile en sluit het apparaat aan op Miele@home. Als u thuis komt, heeft uw Miele-apparaat het werk al gedaan.

Sofclose deur - Miele H 7140 BM CLST

Softclose deur

Telkens weer een blikvanger: door een geraffineerd dempmechanisme wordt de deur van de Miele H 7140 BM CLST indrukwekkend gesloten en geopend. En dit tot wel 90 °C, zo hebt u extra gebruiksgemak en vrijheid bij de toegang tot de levensmiddelen in de ovenruimte.

Specificaties voor de Miele H7140BM inbouw oven met magnetron

Product eigenschappen

Inhoud oven 43 ltr
Kleur RVS

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Inbouw
Type oven Oven met magnetron
Plaatsingsbreedte 60 cm
Binnenverlichting Ja
Nishoogte 45 cm
Soort verlichting LED
Bediening Touchtoets
Gebruik Huishoudelijk

Magnetron kenmerken

Vermogensstanden magnetron   7

Oven kenmerken

Ovensystemen   Circulatiegrill, Ontdooien, Magnetron
Aantal ovenfuncties 10
Ovenfuncties Grill, Hetelucht, Grill+ventilator, Ontdooien, Magnetron met grill, Magnetron met hetelucht
Minimale oven temperatuur 30°C
Maximale oven temperatuur 250°C
Koele ovendeur Ja
Glazen binnendeur Ja
Aantal ovenniveaus 3

Functionele kenmerken

Reinigingsmethode   Wanden met coating
Automatisch kookprogramma's   Ja
Display Ja
Soort display LCD

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Ja

Fysieke eigenschappen

Soort handgreep Stang handgreep
Draairichting deur Onder
Omkeerbare deur Nee

Merkgebonden kenmerken

Algemene merkgebonden features Miele@home

Energiegegevens

Aansluitwaarde 2700 W

Fysieke eigenschappen

EAN nummer 4002516174127
Gewicht 45.00kg
Afmeting (HxBxD) 45.60cm x 59.50cm x 45.60cm

Documenten

File Size
Specificatieblad
1.67MB   Bestandstype: pdf
Handleiding
1.57MB   Bestandstype: pdf
Inbouwtekening
92.13KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele H 7140 BM CLST wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten