Miele H7164BP inbouw oven+
A+

Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele H 7164 BP CLST is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €2.099,00

Omschrijving

De Miele H 7164 BP is een zeer fraaie inbouwoven uitgevoerd met zelfreinigende pyrolyse functie en voorzien van een Wifi verbinding. Deze oven kan met de tiptoetsen op de oven zelf maar ook met de Miele@home app bediend worden. De Miele H7164BP is een RVS (CleanSteel) inbouwoven die u met uw smartphone of tablet bedient. U koppelt het apparaat aan uw wifi-netwerk en ziet vanaf uw smartphone of tablet hoelang een programma nog duurt. Indien gewenst beëindigt u het bereidingsproces met uw telefoon. Handig wanneer u bijvoorbeeld iets langer op het werk zit.

Naast de standaard ovenfuncties beschikt deze solide oven ook over een handige grillfunctie. Zo grillt u eenvoudig een knapperig korstje op uw ovenschotel. Ben uw klaar met bakken? De speciale gecoate wanden voorkomen dat etensresten daar aankoeken. Hierdoor krijgt u de oven in combinatie met de pyolyse functie weer razendsnel schoon.

Maak optimaal gebruik van uw ovenruimte
De H 7164 BP van Miele beschikt over een overzichtelijke display met tekst en sensorbediening. Daarnaast is het volume van de ovenruimte (76 liter) optimaal te gebruiken: de afstanden van de vijf inschuifniveaus zijn zo gemaakt dat bakblikken, roosters of ovenschalen flexibel en passend kunnen worden geplaatst.

Kenmerken

Energielabel A+ - Miele H 7164 BP CLST

Zeer zuinig koken

Producenten zoals Miele zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want nu kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op uw energierekening! Deze Miele H 7164 BP CLST met energie-efficiëntieklasse A+ bespaart je gemiddeld 12% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud van de oven, de verwarmingssystemen en hoeveel energie het apparaat verbruikt.

Pyrolyse systeem - Miele H 7164 BP CLST

Pyrolyse: Zonder moeite reinigen

Maak uw dagelijks leven makkelijke: bij de pyrolytische zelfreinigingsfunctie op deze Miele H 7164 BP CLST oven vallen alle etensresten als as uit elkaar en maken zich zonder achterblijven van de oppervlakte los, daardoor hoeft u voor de reiniging voelbaar minder moeite te doen. Van agressieve reinigingsmiddelen en urenlang schoonmaken kunt u daarom afzien. Bijzonder praktisch: tijdens de reiniging kunnen naargelang het model delen van het toebehoren in de ovenruimte blijven.

Koel front - Miele H 7164 BP CLST | Witgoedservice Toon Cornelissen

Koel front: Alleen het eten wordt heet

De Miele H 7164 BP CLST oven wordt rondom gekoeld. Daardoor blijven het bedieningspaneel, de handgreep en aangrenzende meubels relatief koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor u beter beschermd bent tegen brandwonden.

Miele mobile App - Miele H 7164 BP CLST

Mobiel alles binnen handbereik!

Met de functie MobileControl hebt u ook onderweg altijd zicht op uw Miele-apparatuur, via smartphone of tablet. U kunt niet alleen de programmastatus opvragen, maar u kunt ook eenvoudig programma's instellen en starten, waar u ook bent. Download de app Miele@mobile en sluit het apparaat aan op Miele@home. Als u thuis komt, heeft uw Miele-apparaat het werk al gedaan.

Sofclose deur - Miele H 7164 BP CLST

Softclose deur

Telkens weer een blikvanger: door een geraffineerd dempmechanisme wordt de deur van de Miele H 7164 BP CLST indrukwekkend gesloten en geopend. En dit tot wel 90 °C, zo hebt u extra gebruiksgemak en vrijheid bij de toegang tot de levensmiddelen in de ovenruimte.

CleanSteel RVS - Miele H 7164 BP CLST

Afwerking van het roestvrijstalen oppervlak

Speciaal afgewerkt: roestvrijstalen apparaten van Miele hebben een bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kunt u het oppervlak van deze Miele H 7164 BP CLST eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar.

Vijf verschillende bakniveaus - Miele H 7164 BP CLST

Perfect gebruik van de ovenruimte

Hier past veel in zeg! Het volume van de ovenruimte is optimaal te gebruiken, zodat er meerdere niveaus gelijktijdig kunnen worden benut. De afstanden van de vijf inschuifniveaus zijn in de Miele H 7164 BP CLST zo gemaakt, dat bakblikken, roosters of ovenschalen flexibel en dus altijd passend kunnen worden geplaatst.

Optimale resultaten met de functie Professional - Miele H 7164 BP CLST

Functie Professional

Met functie Professional op deze Miele H 7164 BP CLST bereikt u moeiteloos de beste resultaten: bij verschillende bereidingswijzen kunt u vochtigheid toevoegen. Zo wordt vlees van binnen mals en krijgt van buiten een smakelijk korstje, brood en broodjes worden luchtig en tegelijkertijd optimaal gebruind. Voor nog meer comfort kunt u de stoomstoten op het juiste tijdstip programmeren. Ook in verschillende automatische programma's wordt de functie Professional gebruikt.

Specificaties voor de Miele H7164BP inbouw oven

Product eigenschappen

Inhoud oven 76 ltr
Kleur RVS

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Inbouw
Type oven Multifunctionele oven
Plaatsingsbreedte 60 cm
Binnenverlichting Ja
Nishoogte 60 cm
Soort verlichting Halogeen
Bediening Touchtoets
Gebruik Huishoudelijk

Oven kenmerken

Ovensystemen   Circulatiegrill, Ontdooien

Fysieke eigenschappen

Energielabel A+
EAN nummer 4002516176169
Gewicht 47.00kg
Afmeting (HxBxD) 59.50cm x 59.60cm x 56.90cm

Documenten

File Size
Energielabel
178.85KB   Bestandstype: jpg
Handleiding
2.47MB   Bestandstype: pdf
Inbouwtekening
101.02KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele H 7164 BP CLST wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten