Miele staat voor kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bij elke activiteit die Miele ontplooit, keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van het merk Miele. Witgoedservice Toon Cornelissen is al jaren Miele dealer en vertegenwoordigen dit merk met trots.  Miele staat net als wij voor een bedrijf met een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Maar, waar staan de kernwaarden van Miele eigenlijk, wat zijn de meest recente ontwikkelingen en welke technieken past Miele toe in haar producten.

In deze nieuwscategorie houden wij van Witgoedservice Toon Cornelissen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het merk Miele.

Miele App: Eenvoudig uw machine bedienen
12 Apr

Miele App: Eenvoudig uw machine bedienen

Geplaatst door: Bart Gelezen: 2775 0

Slim verbonden: met ons innovatieve Miele@home-systeem benut je volop de mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog soepeler. Alle slimme huishoudelijke Miele apparaten kunnen gemakkelijk en veilig worden verbonden.

Lees verder

Miele SteamFinish  Minder strijken door stoom.
01 Apr

Miele SteamFinish Minder strijken door stoom.

Geplaatst door: Bart Gelezen: 8222 0

Eén van de handige functies van een luxe Miele wasdroger is de SteamFinish technologie. Deze technologie voegt stoom toe aan het einde van het droogprogramma, zodat jij minder strijkwerk hebt. Lees in dit artikel hoe Miele SteamFinish werkt.

Lees verder

Miele AutoDos: Automatische dosering
17 Mar

Miele AutoDos: Automatische dosering

Geplaatst door: Bart Gelezen: 2692 0

Met de Miele vaatwasser met AutoDos hoef je je geen zorgen meer te maken over het doseren van vaatwasmiddel. De ingebouwde PowerDisk zorgt automatisch voor de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel op het juiste moment, afhankelijk van het gekozen programma.

Lees verder

Miele kookapparatuur: Een keukenrevolutie
01 Mar

Miele kookapparatuur: Een keukenrevolutie

Geplaatst door: Bart Gelezen: 5171 0

De kookplaten, afzuigkappen en ovens van Miele zijn enkele populaire producten uit het assortiment van deze Duitse fabrikant. In dit artikel zullen we deze drie apparaten in meer detail bekijken en ontdekken waarom ze zo populair zijn onder kookliefhebbers.

Lees verder

Miele FragranceDos: Fris ruikend wasgoed.
27 Feb

Miele FragranceDos: Fris ruikend wasgoed.

Geplaatst door: Bart Gelezen: 1849 0

Met de Miele FragranceDos geurflacons geeft u het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd in Zuid-Frankrijk, door een bedrijf dat al sinds 1871 geuren produceert.

Lees verder

Miele: 6 redenen om voor Miele te kiezen
02 Jan

Miele: 6 redenen om voor Miele te kiezen

Geplaatst door: Bart Gelezen: 3066 0

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Daarmee bedoelen we: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen en onszelf continu te verbeteren. We willen het dagelijkse leven van onze klanten met steeds betere producten vereenvoudigen en plezier brengen in de huizen waarin ze staan.

Lees verder