Miele staat voor kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bij elke activiteit die Miele ontplooit, keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van het merk Miele. Witgoedservice Toon Cornelissen is al jaren Miele dealer en vertegenwoordigen dit merk met trots.  Miele staat net als wij voor een bedrijf met een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Maar, waar staan de kernwaarden van Miele eigenlijk, wat zijn de meest recente ontwikkelingen en welke technieken past Miele toe in haar producten.

In deze nieuwscategorie houden wij van Witgoedservice Toon Cornelissen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het merk Miele.

Werking van Miele waterbeveiligingssysteem
01 Jun

Werking van Miele waterbeveiligingssysteem

Geplaatst door: Bart Gelezen: 1413 0

Miele wasmachine heb je de keuze uit verschillende series. De Miele wasmachines zijn verkrijgbaar als watercontrol-systeem (WCS) en waterproof-systeem (WPS). Wij leggen u graag de verschillen uit.

Lees verder

Wasmachine voor blinden en slechtziende
20 Feb

Wasmachine voor blinden en slechtziende

Geplaatst door: Bart Gelezen: 5067 0

Een wasmachine speciaal geschikt voor blinden en slechtziende. Miele maakte het mogelijk met de WDD131WPS. Een wasautomaat met ongekende mogelijkheden en voorzien van de laatste technieken. Wij leggen van u graag alles uit over deze bijzondere wasmachine.

Lees verder

Miele CapDosing: De beste verzorging
03 Apr

Miele CapDosing: De beste verzorging

Geplaatst door: Bart Gelezen: 6301 0

Dankzij de Miele wasmachines met CapDosing bent u voorzien van de beste wasresultaten voor speciale textielsoorten, doordat CapDosing zorgt voor een praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. De Miele caps zijn er in verschillende soorten en bieden een optimale verzorging en bescherming van speciale textielsoorten, ideaal geschikt voor kledingstukken zoals wol, dons, zijde, sport en outdoor.

Lees verder

Miele TwinDos: Automatische dosering
02 Apr

Miele TwinDos: Automatische dosering

Geplaatst door: Bart Gelezen: 5288 0

Dankzij het Miele TwinDos-systeem wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel automatisch gedoseerd op basis van de vuilgraad en de hoeveelheid was in de wasmachine. Hierdoor bent u altijd voorzien van het schoonste wasresultaat met de minste moeite. U kunt het TwinDos-systeem gebruiken met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter.

Lees verder

Miele SingleWash: Tot wel 50% sneller
28 Mar

Miele SingleWash: Tot wel 50% sneller

Geplaatst door: Bart Gelezen: 1990 0

Normaal gesproken duurt het wassen van een overhemd 01:31 uur op het ‘Overhemden’ wasprogramma. Met het SingleWash wasprogramma duurt dat nog maar 00:39 uur. Met SingleWash wast u tot wel 50% sneller en verbruikt u tot wel 70% minder energie en verbruikt u tot wel 70% minder water. Heeft u net op uw overhemd of blouse gemorst of wilt u een bepaald kledingstuk vanavond nog aan?

Lees verder

Miele QuickPowerWash: Sneller schoon
27 Mar

Miele QuickPowerWash: Sneller schoon

Geplaatst door: Bart Gelezen: 2217 0

Met het QuickPowerWash wasprogramma helpt Miele u die enorme hoeveelheid wasgoed weg te werken. Met dit volwaardige wasprogramma is uw wasgoed binnen 49 minuten weer echt schoon. Met een Miele SpeedCare-wasmachines bent u voorzien van het snelste, het beste én het meest efficiënte wasresultaat dankzij het innovatieve QuickPowerWash-programma.

Lees verder

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6