AEG AutoDose: Innovatieve doseertechniek
30 Apr

De geavanceerde AEG AutoDose wasmachine biedt een revolutionaire benadering van het wassen door middel van nauwkeurige en beheerste dosering van wasmiddel. Met deze innovatieve technologie hoef je je nooit meer zorgen te maken over te veel of te weinig wasmiddel gebruiken. De slimme AutoDose-technologie van AEG zorgt ervoor dat elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel krijgt, waardoor je kleding altijd de beste zorg krijgt zonder dat je er zelf aan hoeft te denken. Deze functie voorziet de AEG wasmachine automatisch van de perfect afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, wat resulteert in een optimaal wasresultaat zonder moeite. Bovendien passen alle AEG AutoDose wasmachines zich aan op basis van de grootte van de lading dankzij de ProSense-technologie, waardoor de wastijd, energieverbruik en waterverbruik automatisch worden geoptimaliseerd. Door het wegen van de kleding in de trommel bepaalt de wasmachine zelfs de ideale hoeveelheid wasmiddel voor wel tot 20 wasbeurten, waardoor je niet alleen tijd bespaart maar ook het milieu ontziet.

Met AutoDose ben je verzekerd van een precieze dosering van wasmiddel, waardoor problemen zoals vale kleuren en beschadigde vezels worden voorkomen. Door nooit meer te veel of te weinig wasmiddel te gebruiken, behoudt je kleding zijn vorm en kleur, waardoor het er altijd als nieuw uitziet. Dankzij de intelligente AutoDose-technologie worden de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter automatisch toegevoegd aan elke wasbeurt, waardoor je kleding grondig wordt gereinigd en verzorgd op een intelligente en nauwkeurige wijze.

Volledige Flexibiliteit van de 4 Compartimenten

De wasmiddellade van de AEG wasmachine biedt volledige flexibiliteit met zijn vier compartimenten, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen automatische en handmatige wasmiddeltoevoeging. Deze grote compartimenten zijn zeer gebruikersvriendelijk, waardoor het bijvullen van wasmiddel en het reinigen van de lade een eenvoudige taak wordt. Het AutoDose systeem van AEG is compatibel met elk (vloeibaar) wasmiddel, waardoor je jouw favoriete wasmiddel en wasverzachter kunt blijven gebruiken. Eventuele specifieke configuraties voor het gebruik van bepaalde wasmiddelen worden beschreven in de MY AEG Care-app, waarbij de vier compartimenten kunnen worden gebruikt voor:

  1. Het toevoegen van (kleur)wasmiddel
  2. Het toevoegen van wasverzachter of extra wasmiddel
  3. Het handmatig toevoegen van specifieke wasmiddelen zoals waspoeder en impregneermiddel, wat eenvoudig kan worden ingesteld via de MY AEG Care-app.
Tags: AEG wasmachine

Gerelateerde berichten

Reacties