A

Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele WEI 875 WPS Excellence is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €1.839,00

Omschrijving

De WEI 875 WPS Excellence wasmachine uit de W1 serie van Miele beschikt naast WifIConn@ct en een TwinDos automatisch doseersysteem over tal van andere mogelijkheden. Zo heeft deze Miele WEI875WPS Excellence met SoftCare technology een ruime vulcapaciteit van 9 kg, een toerental van 1600 toeren en een zuinig energielabel A Op het overzichtelijke schuingeplaatste bedieningspaneel stelt u eenvoudig één van de vele wasprogramma's in, zoals bijvoorbeeld speciale programma's voor jeans, overhemden, donker wasgoed en een functie tegen allerlei vlekken.

Kenmerken

Energielabel A - Miele WEI 875 WPS Excellence | Witgoedservice Toon Cornelissen

Miele wasmachine met A energielabel

Producenten zoals Miele zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Miele WEI 875 WPS Excellence heeft een energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met het vulgewicht van de wasmachine.

9kg vulinhoud - Miele WEI 875 WPS Excellence

Ruime inhoud van 9 kg

Miele wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u een groot gezin en heb je elke week veel kleren te wassen? Of wordt er binnen het gezin fanatiek gesport en heb je daardoor extra veel wasgoed? Dan is dit model iets voor u! De wastrommel kan gevuld worden met 9 kg wasgoed! Deze wasmachine is perfect voor een grote familie van maximaal 6 personen.

Miele TwinDos systeem - Miele WEI 875 WPS Excellence

TwinDos: Het automatisch doseersysteem voor vloeibaar wasmiddel

Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter dat u koopt in de supermarkt. Vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem op de Miele WEI 875 WPS Excellence doseert het juiste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.

Miele Connect - Miele WEI 875 WPS Excellence

Miele Conn@ct

Plug & Play-oplossing voor het opnemen van de app Miele@home in het thuisnetwerk via een gewone WiFi-router. Daarmee profiteert u van de volgende voordelen:

  • ShopConn@ct: meldingen over de stand van het UltraPhase-wasmiddel, snel UltraPhase 1 en 2 bestellen.
  • Indicatie apparaatstatus: ook onderweg bent u altijd zeer goed geïnformeerd.
  • Mobiele webshop: snel uw producten bestellen bij Miele, ook als u niet thuis bent.
Miele CapDosing systeem - Miele WEI 875 WPS Excellence

De ideale aanvulling op speciale wasprogramma's

Speciale toepassingen voor uw wasgoed kunt u heel handig oplossen met Miele-caps. U kunt de caps eenvoudig via de wasmiddellade doseren. Het apparaat doseert de inhoud van de caps op het juiste moment - volledig automatisch. U heeft de keuze uit: 6 speciale wasmiddelen (sport, dons, outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregneren), 3 wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon) en de booster tegen hardnekkige vlekken.

Miele SoftCare trommel - Miele WEI 875 WPS Excellence

SoftCare, de Gepatenteerde wastrommel

Deze Miele WEI875WPS wasmachine is voorzien van een door Miele gepatenteerde wastrommel. In de unieke Miele SoftCare-trommel met honingraatstructuur glijdt de was zacht op een dun laagje water. Het textiel wordt daardoor beschermd, gelijkmatiger droog en beter gestreken.

Miele vlekkenfunctie - Miele WEI 875 WPS Excellence

De ideale strijd tegen vlekken

U kunt doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken in deze Miele WEI875WPS wasmachine behandelen, tot 3 soorten tegelijk. De speciale wasfunctie Vlekken kan bij vele wasprogramma's gekozen worden. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. De geïntegreerde vlekkenadviseur geeft u op via het display tips over het efficiënt verwijderen van vlekken. Alleen bij Miele.

Miele WPS systeem - Miele WEI 875 WPS Excellence

Waterproof systeem (WPS)

WPS heeft tevens een dubbele magneetventiel direct aan de kraan. Als het eerste ventiel op deze Miele WEI 875 WPS Excellence defect is, sluit de tweede de watertoevoer. Voor nog meer zekerheid zorgt de dubbelwandige toevoerslang: Bij beschadiging van de binnenvoering van de slang stroomt het water door de omhullende slang in de bodembak. WPS beschikt over een intelligente waterniveausensor: eventuele lekkages worden ontdekt, en de watertoevoer afgesloten.

Startuitstel - Miele WEI 875 WPS Excellence

De perfecte timing

Deze Miele wasautomaat gaat pas aan uw was beginnen, wanneer het u het beste uitkomt. Dankzij zijn startuitstel functie op deze Miele WEI 875 WPS Excellence kunt de was doen op een voor u geschikt moment, zelfs als u zelf helemaal niet in de buurt bent. Bijvoorbeeld heel handig als u gebruik maakt van een voordelige nachtstroom. Energie besparen als u slaapt.

Specificaties voor de Miele WEI875WPS voorlader wasmachine

Product eigenschappen

Toerental   1600 toeren
Vulgewicht   9 kg
Kleur Wit

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Vrijstaand
Type lader Voorlader

Waskenmerken

Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen 47 dB
Aantal wasprogramma's 22
Algemene wasprogramma's Wol
Specifieke wasprogramma's Impregneren
Automatisch doseersysteem   Ja
Stoomfunctie Nee

Droogkenmerken

Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren 68 dB

Functionele kenmerken

Koolborstelloze motor   Ja
Uitgestelde start Ja
Kledingbeschermende trommel Ja

Energiegegevens

Energieverbruik per 100 cycli 49 kWh
Waterverbruik per cyclus 48 ltr

Fysieke eigenschappen

Energielabel A
EAN nummer 4002516273790
Gewicht 95.00kg
Afmeting (HxBxD) 85.00cm x 59.60cm x 63.60cm

Documenten

File Size
Handleiding
5.09MB   Bestandstype: pdf
Specificatieblad
4.29MB   Bestandstype: pdf
Energielabel
360.88KB   Bestandstype: jpg

Bestel mee

Bijpassende producten voor dit artikel


Miele UltraPhase 1 regulier
Miele UltraPhase 1 regulier
  • Min. hoeveelheid: 6 stuks

€16,00


Miele UltraPhase 2 regulier
Miele UltraPhase 2 regulier
  • Min. hoeveelheid: 6 stuks

€16,00


Miele UltraPhase 1 Sensitive
Miele UltraPhase 1 Sensitive
  • Min. hoeveelheid: 6 stuks

€17,00


Miele UltraPhase 2 Sensitive
Miele UltraPhase 2 Sensitive
  • Min. hoeveelheid: 6 stuks

€17,00

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele WEI 875 WPS Excellence wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente Miele berichten