Siemens Home Connect: Leven vol verbinding
01 Nov

Huishoudelijke apparaten worden steeds slimmer. Met de op WiFi aangesloten huishoudapparaten van Siemens, te bedienen via de Home Connect App, haal je vandaag de toekomst in huis. Sinds het 2016 zijn daarom in elke productcategorie huishoudelijke apparaten beschikbaar welke zijn uitgerust met Home Connect. Draadloze bediening voor huishoudapparaten wordt de standaard, dat gelooft iedereen wel. Waarom zou je dan nog investeren in een apparaat zonder Home Connect? De toekomst is nu al mogelijk. Zo wordt het huishouden een aangename bezigheid en zijn innovatieve oplossingen voor bestaande problemen toegevoegd. Denk hierbij aan een camera in de koelkast of een 'gerechtenwereld' voor jouw oven. Home Connect biedt ultiem gemak, zodat je meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je leuk vindt. For a life less ordinary.

Home Connect Service

De Siemens klantenservice kan, na toestemming, de meetsensoren van het apparaat uitlezen. Dit biedt een meerwaarde bij het oplossen van problemen op afstand. Mocht het probleem niet op afstand verholpen kunnen worden, dan weet de monteur in ieder geval zeker welke materialen hij moet meenemen om het probleem op locatie op te lossen. Dat scheelt tijd en voorkomt herhaalbezoeken.

Home Connect App

Met de Home Connect App heb je toegang tot, en beheer je de instellingen van, de Siemens wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven, kookplaat of afzuigkap waar en wanneer je maar wilt. In een paar eenvoudige stappen kan je het apparaat met Home Connect bedienen. Met een Siemens Home Connect wasmachine of wasdroger kun je met Easy Start eenvoudig het juiste wasprogramma of droogprogramma volgens jouw wasvoorkeuren en het type wasgoed selecteren. Selecteer en start wasprogramma’s of droogprogramma's waar en wanneer je maar wilt. Je hebt altijd een eenvoudig overzicht van de status van je apparaat. Ook ontvang je een melding wanneer je het wasmiddel of wasverzachter dient bij te vullen. Met Simple Setup pas je eenvoudig de instelling van je wasmachine of wasdroger aan via de Home Connect App.

Gerelateerde berichten

Reacties