C

Artikel uit productie

Dit product is uit het assortiment van Siemens. Hij wordt niet langer geproduceerd en is daardoor niet meer leverbaar!

Een vervangend artikel van Siemens vindt u vast in ons assortiment. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt dan kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Klik dan hier.

Klik hier onder om snel naar de juiste categorie te gaan.

Omschrijving

Deze Siemens WM14UR90NL wasautomaat heeft een vulgewicht van 9 kg, 1400 toeren en zuinig A+++ -30% energielabel. Versnel het wasprogramma of was naar 15 minuten, dankzij het speedPack L functie. Met het anti-vlekkensysteem verwijdert u de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas of vlekkenverwijderaar. Alle beschikbare functies direct te selecteren gaat eenvoudig met het grote multiTouch ledscherm. Speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. De intelligente, sluitvaste en stille iQdrive-motor zorgt goed voor uw was en is zo duurzaam dat Siemens er 10 jaar garantie op geeft. Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas. en als dat niet genoeg is heet de machine ook nog speciale programma's, zoals: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, Jeans / Donkere was, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15'. Een hele complete wasmachine dus.

Kenmerken

Energielabel C - Siemens WM14UR90NL Extraklasse | Witgoedservice Toon Cornelissen

Siemens wasmachine met C energielabel

Producenten zoals Siemens zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Siemens WM14UR90NL Extraklasse heeft een energie-efficiëntieklasse C. Het energielabel houdt onder andere rekening met het vulgewicht van de wasmachine.

centrifugeren 1400 toeren - Siemens WM14UR90NL Extraklasse

1400 toeren per minuut

De centrifugesnelheid verwijst naar het aantal omwentelingen dat de trommel aan het einde van de wasbeurt per minuut maakt. Hoe hoger de centrifugesnelheid, hoe droger uw was: er wordt meer water uit de stof gehaald, waardoor je kleding minder tijd nodig heeft om te drogen. Dit model heeft een centrifugesnelheid van 1400 toeren per minuut, wat hem sneller maakt dan een model met 1200 toeren.

9kg vulinhoud - Siemens WM14UR90NL Extraklasse

Ruime inhoud van 9 kg

Siemens wasmachines zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u een groot gezin en heb je elke week veel kleren te wassen? Of wordt er binnen het gezin fanatiek gesport en heb je daardoor extra veel wasgoed? Dan is dit model iets voor u! De wastrommel kan gevuld worden met 9 kg wasgoed! Deze wasmachine is perfect voor een grote familie van maximaal 6 personen.

Specificaties voor de Siemens WM14UR90NL voorlader wasmachine

Product eigenschappen

Toerental   1400 toeren
Vulgewicht   9 kg
Kleur Wit

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Vrijstaand
Type lader Voorlader
Binnenverlichting Nee

Waskenmerken

Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen 47 dB
Aantal wasprogramma's 16
Algemene wasprogramma's Handwas
Specifieke wasprogramma's Trommel reinigen
Automatisch doseersysteem   Nee
Duur wascyclus 285 min
Stoomfunctie Nee

Droogkenmerken

Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren 71 dB

Functionele kenmerken

Koolborstelloze motor   Ja
Uitgestelde start Ja
Kledingbeschermende trommel Ja

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Nee
Bedienen via app Nee

Merkgebonden kenmerken

Modellijn Extraklasse
Serie iQ500

Energiegegevens

Energieverbruik per jaar 152 kWh
Waterverbruik per jaar 11220 ltr

Fysieke eigenschappen

Energielabel C
EAN nummer 4242003885765
Gewicht 72.20kg
Afmeting (HxBxD) 84.80cm x 59.80cm x 59.00cm

Documenten

File Size
Specificatieblad
133.11KB   Bestandstype: pdf
Energielabel
142.36KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Siemens WM14UR90NL Extraklasse wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Siemens. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Siemens hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Siemens Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Siemens producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Siemens Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten