Komen wij ook bij u?

Controleer

Bent u op zoek naar een monteur voor de reparatie van uw defecte vaatwasser in de omgeving van Nijmegen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij van witgoedservice - Toon Cornelissen hebben ruim 30 jaar ervaring met het repareren van witgoed bij u in de regio. Als u problemen ondervindt met uw witgoed komen onze monteurs graag bij u langs om deze te repareren. Met ruime kennis van vrijwel alle witgoedmerken zijn wij de specialist om het probleem aan uw apparatuur  te verhelpen.

Een vertrouwde servicepartner

Toon Cornelissen – Witgoedservice onderscheidt zich door de persoonlijke en servicegerichte werkwijze. We zijn een familiebedrijf opgericht in 1990 en leveren al meer dan 30 jaar de beste apparaten en service.

Onze eigen servicemonteurs zijn gespecialiseerd in reparatie van wasmachine, wasdroger, (inbouw-)vriezer, (inbouw-)koelkast, oven, kookplaat, magnetron, afzuigkap.

Wij repareren alle merken maar zijn gespecialiseerd in de merken Bosch, Siemens, Liebherr en Miele.

Typenummer invullen
De monteur kan zich extra goed voorbereiden op het servicebezoek wanneer u het juiste typenummer selecteert. Eventueel benodigde onderdelen kunnen hierdoor direct worden meegenomen.

Onze servicetarieven

Starttarief Gassel €20,00 inclusief BTW
Starttarief binnen gemeente Grave €57,50 inclusief BTW
Starttarief buiten gemeente Grave €63,50 inclusief BTW

Bovengenoemde tarieven zijn gebaseerd op voorrijkosten + eerste kwartier. Na het eerste kwartier komt er €20,00 per kwartier bij + eventueel te gebruiken onderdelen.

Blijkt na onderzoek dat het niet meer rendabel is om het huidige apparaat te repareren, dan kunnen wij u bij aanschaf van een nieuw apparaat een aantrekkelijke korting geven op de gemaakte servicekosten.

Diagnose

De servicemonteur zal u na inspectie informeren welke kosten de reparatie met zich meebrengt. Als u er voor kiest het apparaat niet te laten repareren, dan bespreekt de technicus met u de alternatieven.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk enkele persoonlijke gegevens in te voeren (velden met een * zijn verplicht). Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken.


Vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in, zodat wij u maximaal van dient kunnen zijn.

U doet deze serviceaanvraag als:

Bedrijfsnaam (indien zakelijk)

* Uw naam

* Adres

* Postcode

* Woonplaats

* Telefoonnummer (overdag)

Telefoonnummer

* Merk

* Productgroep

Aankoopdatum

Factuurnummer

* Serie- of typenummer

Voorkeur monteurbezoek

* Omschrijving storing

Serviceaanvraag indienen
Even geduld...
Uw aanvraag is verstuurd!