AEG ÖKOMix: De toekomst van wassen
19 Feb

Wat is ÖKOMix van AEG?

ÖKOMix op de wasmachines van AEG is een revolutie in kledingverzorging. Elke serie AEG-wasmachines biedt een unieke technologische vooruitgang op het gebied van kledingverzorging. Het begint met de alomtegenwoordige ProSense®-technologie op alle modellen. Maar vanaf de 7000 serie (L7) wordt dit aangevuld met de ProSteam-technologie, vanaf de 8000 serie (L8) met de baanbrekende ÖKOMix-technologie, en bij de 9000 serie (L9) met de innovatieve SoftWater-technologie. ÖKOMix tilt kledingverzorging naar een hoger niveau door wasmiddelen en wasverzachters volledig met het water te mengen voordat ze de trommel bereiken.

ÖKOMix-technologie: de toekomst van wassen

De gloednieuwe ÖKOMix-technologie van AEG zorgt ervoor dat wasmiddelen en wasverzachters volledig worden vermengd met het water voordat ze in contact komen met uw kleding. Dit betekent dat het wasmiddel perfect oplost voordat het de trommel bereikt, wat resulteert in een grondigere reiniging dan bij traditionele systemen waarbij deze producten direct in de trommel worden gedoseerd. Door het volledig geactiveerde wasmiddel worden alle vezels van uw kleding diepgaand gereinigd en optimaal verzorgd, zelfs bij kortere wascycli. Zowel de AEG Serie 8000 (L8) als de Serie 9000 (L9) zijn uitgerust met deze baanbrekende ÖKOMix-technologie, waardoor ze vooroplopen in efficiëntie en prestaties in de wereld van kledingverzorging.

Besparen met ÖKOMix

Een AEG ÖKOMix wasmachine wast kleding op lage temperaturen even schoon als op hoge temperaturen. De ÖKOMix-technologie mengt wasmiddel en wasverzachter met water voor een betere verdeling over het wasgoed. Op deze manier verspreidt het sop zich beter over je kleding, waardoor het schoon en zacht uit de trommel komt. Wassen met hogere temperaturen zijn hierdoor niet meer nodig. Je bespaart zo met een AEG ÖKOMix wasmachine gemakkelijk op de energiekosten. Met een AEG ÖKOMix wasmachine geniet je niet alleen van een vlekkeloos schone was, maar ook van een duurzame en kostenefficiënte waservaring.

Tags: AEG wasmachine

Gerelateerde berichten

Reacties