Liebherr: Topkwaliteit met 7 jaar zekerheid
24 Feb

Kiest u voor een Liebherr koelkast, vriezer of wijnkast? Dan is het goed om te weten dat u dan ook kunt rekenen op uitstekende garantie en de beste service.

WIj zijn al jaren trotse dealer van het prachtige Duiste Merk Liebherr. Het merk is al meer dan 60 jaar de specialist op het gebied van koel- en vriesapparatuur. Vanaf het eerste moment van productdesign en technische ontwikkeling focussen we zij zich op het fabriceren van apparaten met de hoogste kwaliteit. Daarom vindt Liebherr het belangrijk dat u naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling ook kunt rekenen op uitstekende garantie. Maar ondanks dat Liebherr de uiterste zorg en aandacht besteed aan haar producten en het testen van de apparaten, kan er weleens een storing in een apparaat ontstaan.

Uniek: 7 jaar zekerheid op elke Liebherr koelkast, vriezer of wijnkast

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid, zowel inbouwapparaten als vrijstaande apparaten. Dit betekent dat u in het geval van een storing tot en met het zevende jaar garantie hebt op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar betaalt u alleen de voorrijkosten.

De voordelen van 7 jaar zekerheid

✔   Het aanmelden voor 7 jaar zekerheid is gratis.

✔   Van het derde tot en met het zevende jaar neemt Liebherr in het geval van een storing alle kosten van onderdelen en arbeidsloon voor onze rekening.

✔   De serviceafdeling van Liebherr weet precies welk apparaat (of apparaten) u thuis hebt staan. Als er onverhoopt een storing is ontstaan hoeft u niet op zoek te gaan naar het model- en serienummer of de aankoopfactuur. Handig!

✔   Een eventuele storing wordt hersteld door een Liebherr servicemonteur, deze kennen uw koelkast, vriezer of wijnkast immers het beste! Bovendien behoudt u bij een reparatie altijd uw garantie.

Snel en eenvoudig aanmelden

U kunt uw Liebherr apparaat heel eenvoudig aanmelden op koelen.nl. Zorg ervoor dat u het serienummer van het apparaat en een foto, scan of PDF van de aankoopfactuur bij de hand hebt. Het serienummer vindt u op het typeplaatje op de linker binnenwand van het apparaat. Hebt u een SmartDevice geschikte Liebherr? Dan kun u het serienummer ook op het display en in de app vinden. 

Gerelateerde berichten

Reacties