E

Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele KF 7731 E is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €1.529,00

Omschrijving

De Miele K F7731 E inbouw koelkast heeft een nishoogte van 178 cm en een netto inhoud van 212 liter koelen en 54 liter vriezen. Hij heeft energieklasse E en een sleepdeur scharniersysteem. Het LowFrost systeem zorgt ervoor dat u de vriezer minder vaak hoeft moet ontdooien Dit zorgt tevens voor een lager energieverbruik. De koelkast is voorzien van heldere LED-verlichting, waardoor producten goed zichtbaar en labels goed leesbaar zijn.

Dankzij DynaCool wordt de temperatuur gelijkmatig verdeeld ver de hele binnenruimte. Om een optimale koeling te garanderen heeft deze Miele koelkast twee afzonderlijke koelcircuits Met de supervriezen-knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat je etenswaren snel kunt invriezen.

Kenmerken

Koelkast met energielabel E - Miele KF 7731 E | Witgoedservice Toon Cornelissen

Een Miele koelkast met E energielabel

Producenten zoals Miele zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Miele KF 7731 E heeft een energie-efficiëntieklasse E. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en koelcapaciteit van de kast.

Superkoelen - Miele KF 7731 E

Alles snel op temperatuur

De Superkoelen-functie op deze Miele KF 7731 E zorgt voor een versnelling van het koelproces. De temperatuur in de koelruimte wordt tijdelijk verlaagd: je nieuwe boodschappen worden zo extra snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Smaken en voedingsstoffen blijven beter behouden zodat jouw maaltijden nóg beter smaken!

Miele DynaCool - Miele KF 7731 E | Witgoedservice Toon Cornelissen

DynaCool: De beste bewaarcondities voor uw levensmiddelen

De DynaCool-functie op deze Miele KF 7731 E zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele koelruimte. Het is niet meer belangrijk op welk niveau u welke levensmiddelen bewaart, want koude lucht circuleert gelijkmatig. De bij traditionele koelkasten bekende scheiding "boven warmer, beneden kouder" hoort nu met DynaCool tot de verleden tijd.

Sleepdeursysteem - Miele KF 7731 E | Witgoedservice Toon Cornelissen

Sleepdeursysteem

Deze Miele KF7731E koelkast is een inbouwapparaat voorzien van een sleepdeursysteem. De deur van het apparaat is via een geleider verbonden met de deur van uw keukenkast. De deuren kunnen ten opzichte van elkaar bewegen: wanneer u de deur van je keukenmeubel opent, ´sleep´ uw de koelkastdeur mee. Het sleepdeursysteem is eenvoudiger te monteren dan het deur-op-deursysteem.

Miele Varioroom - Miele KF 7731 E

Variabel gebruik van de diepvriesruimte

Door het variabele ruimteconcept VarioRoom kunt u het diepvriesgedeelte naar wens flexibel vergroten. Dit is bijvoorbeeld zeer handig als u grote hoeveelheden diepvriesproducten wilt bewaren. De laden en glazen draagplateaus zijn gemakkelijk uitneembaar, zo creëert u in een handomdraai zoveel ruimte als u nodig hebt.

Supervriezen - Miele KF 7731 E

Supervriezen: Tijdelijk extra vrieskracht

De Supervriezen-functie van Miele zorgt voor een extra versnelling van het invriesproces. De temperatuur in het vriesgedeelte wordt snel naar beneden gebracht: Uw nieuwe boodschappen, die op de terugreis enigszins ontdooid zijn, worden zo snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Zo gaan smaak en voedingsstoffen niet verloren en smaken je ingevroren etenswaren net zo goed als verse producten!

Miele DailyFresh - Miele KF 7731 E | Witgoedservice Toon Cornelissen

DailyFresh: Groente & fruit nog verser

De ruime laden in het koelgedeelte van de Miele KF 7731 E bieden plaats voor zeer veel levensmiddelen. Door de verstelbare opening van de lade kan de vochtigheid beter in stand worden gehouden. Daardoor blijven groente en fruit merkbaar langer vers en smakelijk.

Specificaties voor de Miele KF7731E inbouw koel-vriescombinatie

Product eigenschappen

Totale inhoud 266 ltr
Kleur Wit
Geluidsniveau 35 dB

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Inbouw
Type koelkast Koel-vriescombinatie
Binnenverlichting Ja
Nishoogte 178 cm
Deursysteem Sleepdeur
Soort verlichting LED
Bediening Touchtoets
Gebruik Huishoudelijk

Koelgedeelte

Inhoud koelgedeelte   212 ltr
Aantal legpanken (koelgedeelte) 4
Aantal groentelade(n) 1
Flessenrek Ja
Aantal deurvakken (koelgedeelte) 4
0ºC graden zone Nee
Superkoelen   Ja
Automatisch ontdooien (koelgedeelte) Ja
Luchtcirculatie   Ja
Geurfilter Nee

Vriesgedeelte

Inhoud vriesgedeelte 54 ltr
Positie vriesgedeelte Onder
Aantal vriescompartimenten 2
Aantal legpanken (vriesgedeelte) 1
Anti-ijsvorming   Lowfrost
Supervriezen   Ja
Aantal sterren   4****
Vriescapaciteit 4 kg/24u
Bewaartijd bij stoomuitval 9 uur
Verlichting in vriezer Nee

Functionele kenmerken

Koelsysteem Elektronisch

Fysieke eigenschappen

Energielabel E
EAN nummer 4002516379348
Gewicht 59.00kg
Afmeting (HxBxD) 177.00cm x 54.10cm x 54.50cm

Documenten

File Size
Energielabel
116.51KB   Bestandstype: jpeg
Specificatieblad
581.49KB   Bestandstype: pdf
Handleiding
1.68MB   Bestandstype: pdf
Maatschets
65.02KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele KF 7731 E wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten