F

Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele KFN 7714 F is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €1.379,00

Omschrijving

De Miele KFN 7714 F inbouw koelkast heeft een nishoogte van 178 cm en een netto inhoud van 187 liter koelen en 67 liter vriezen. Hij heeft energieklasse F en een deur-op-deur scharniersysteem. Het NoFrost systeem zorgt voor dat u niet meer handmatig de vriezer moet ontdooien Dit zorgt tevens voor een lager energieverbruik. De koelkast is voorzien van heldere ledverlichting, waardoor producten goed zichtbaar en labels goed leesbaar zijn.

Dankzij DynaCool wordt de temperatuur gelijkmatig verdeeld ver de hele binnenruimte. Om een optimale koeling te garanderen heeft deze Miele koelkasttwee afzonderlijke koelcircuits Met de supervriezen-knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat je etenswaren snel kunt invriezen.

Kenmerken

Koelkast met energielabel F - Miele KFN 7714 F | Witgoedservice Toon Cornelissen

Een Miele koelkast met F energielabel

Producenten zoals Miele zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Miele KFN 7714 F heeft een energie-efficiëntieklasse F. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en koelcapaciteit van de kast.

NoFrost systeem - Miele KFN 7714 F | Witgoedservice Toon Cornelissen

Nooit meer Ontdooien hoeft

De Miele KFN 7714 F is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte af. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

Superkoelen - Miele KFN 7714 F

Alles snel op temperatuur

De Superkoelen-functie op deze Miele KFN 7714 F zorgt voor een versnelling van het koelproces. De temperatuur in de koelruimte wordt tijdelijk verlaagd: je nieuwe boodschappen worden zo extra snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Smaken en voedingsstoffen blijven beter behouden zodat jouw maaltijden nóg beter smaken!

Miele DynaCool - Miele KFN 7714 F | Witgoedservice Toon Cornelissen

DynaCool: De beste bewaarcondities voor uw levensmiddelen

De DynaCool-functie op deze Miele KFN 7714 F zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele koelruimte. Het is niet meer belangrijk op welk niveau u welke levensmiddelen bewaart, want koude lucht circuleert gelijkmatig. De bij traditionele koelkasten bekende scheiding "boven warmer, beneden kouder" hoort nu met DynaCool tot de verleden tijd.

Miele Varioroom - Miele KFN 7714 F

Variabel gebruik van de diepvriesruimte

Door het variabele ruimteconcept VarioRoom kunt u het diepvriesgedeelte naar wens flexibel vergroten. Dit is bijvoorbeeld zeer handig als u grote hoeveelheden diepvriesproducten wilt bewaren. De laden en glazen draagplateaus zijn gemakkelijk uitneembaar, zo creëert u in een handomdraai zoveel ruimte als u nodig hebt.

Miele LED verlichting - Miele KFN 7714 F | Witgoedservice Toon Cornelissen

LED verlichting voor de perfecte atmosfeer

De indirecte verlichting zorgt voor een aangename sfeer en benadrukt de hoge kwaliteit van de materialen. LED-lampen in de Miele KFN 7714 F zijn onderhoudsvrij en zorgen voor een optimale verlichting van de binnenruimte. In vergelijking met conventionele gloeilampen zijn LED-lampen zeer zuinig in het gebruik en hebben ze een zeer lange levensduur.

Deur-op-Deur systeem - Miele KFN 7714 F | Witgoedservice Toon Cornelissen

Deur-op-Deur systeem

Deze Miele KFN7714F koelkast is een inbouwapparaat voorzien van een deur-op-deursysteem, ook wel vlakscharnier genoemd. De deur van uw keukenmeubel wordt direct aan de deur van de koelkast bevestigd, de keukendeur draait dus volledig op de scharnieren van de koelkast mee. Dit systeem is minder eenvoudig te installeren dan het sleepdeursysteem, maar benut de ruimte in uw keuken optimaal omdat er geen extra scharnieren en geleiders nodig zijn.

Supervriezen - Miele KFN 7714 F

Supervriezen: Tijdelijk extra vrieskracht

De Supervriezen-functie van Miele zorgt voor een extra versnelling van het invriesproces. De temperatuur in het vriesgedeelte wordt snel naar beneden gebracht: Uw nieuwe boodschappen, die op de terugreis enigszins ontdooid zijn, worden zo snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Zo gaan smaak en voedingsstoffen niet verloren en smaken je ingevroren etenswaren net zo goed als verse producten!

Miele DuplexCool - Miele KFN 7714 F | Witgoedservice Toon Cornelissen

DuplexCool oplossing

Met Miele DuplexCool bewaart u uw levensmiddelen veilig in koel-diepvriescombinaties. Twee afzonderlijk regelbare koelcircuits voor het koel- en diepvriesgedeelte zorgen steeds voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtuitwisseling tussen beide gedeeltes. Daardoor drogen voedingsmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijvoorbeeld vis, uien of kaas niet overgedragen op voedingsmiddelen in het diepvriesgedeelte

Specificaties voor de Miele KFN7714F inbouw koel-vriescombinatie

Product eigenschappen

Totale inhoud 254 ltr
Kleur Wit
Geluidsniveau 39 dB

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Inbouw
Type koelkast Koel-vriescombinatie
Binnenverlichting Ja
Nishoogte 178 cm
Deursysteem Deur-op-deur
Soort verlichting LED
Bediening Touchtoets
Gebruik Huishoudelijk

Koelgedeelte

Inhoud koelgedeelte   187 ltr
Aantal legpanken (koelgedeelte) 4
Aantal groentelade(n) 1
Flessenrek Nee
Aantal deurvakken (koelgedeelte) 4
0ºC graden zone Nee
Superkoelen   Ja
Automatisch ontdooien (koelgedeelte) Ja
Luchtcirculatie   Ja
Geurfilter Nee

Vriesgedeelte

Inhoud vriesgedeelte 67 ltr
Positie vriesgedeelte Onder
Aantal vriescompartimenten 3
Aantal legpanken (vriesgedeelte) 2
Anti-ijsvorming   Nofrost
Supervriezen   Ja
Aantal sterren   4****
Vriescapaciteit 6 kg/24u
Bewaartijd bij stoomuitval 9 uur
Verlichting in vriezer Nee

Functionele kenmerken

Koelsysteem Elektronisch
Open deuralarm Ja
Temperatuurregeling   Digitaal - temperatuurkeuze
Kinderbeveiliging Nee
Vakantiemodus Ja
Display Ja
Soort display LED

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Nee

Fysieke eigenschappen

Draairichting deur Rechts
Omkeerbare deur Ja
Koelkast accessoires Eierrekje, ijsblokjesvorm

Merkgebonden kenmerken

Modellijn Vakhandelsmodel

Fysieke eigenschappen

Energielabel F
EAN nummer 4002516373339
Gewicht 67.70kg
Afmeting (HxBxD) 177.20cm x 55.80cm x 54.50cm

Documenten

File Size
Energielabel
115.93KB   Bestandstype: jpeg
Specificatieblad
526.78KB   Bestandstype: pdf
Handleiding
2.23MB   Bestandstype: pdf
Inbouwtekening
88.28KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele KFN 7714 F wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten