E

Alleen verkrijgbaar in onze winkel

De Miele G 5022 BW Selection is niet online te bestellen en alleen verkrijgbaar in onze winkel. Heeft u interesse in dit product kom dan snel naar onze winkel.

Voor vragen over het artikel staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons via ons contactformulier.

Onze prijs: €829,00

Omschrijving

De Miele G 5022 BW is een witte vrijstaande vaatwasser met een beladingscapaciteit van 13 couverts. Uw bestek past makkelijk in de bestekkorf in geplaatst is in het onderste rek.

Veel afwas op 1 dag? Geen probleem met deze Miele vaatwasser, doormiddel van het QuickPowerWash programma is de afwas perfect schoon binnen een uur. Door de goed geisoleerde wanden is deze vaatwasser ook stil met een geluidsniveau van 45dB. Door het verstelbare bovenrek heb je met deze Miele vaatwasser maximale flexibiliteit.

Kenmerken

Energielabel E - Miele G 5022 BW Selection | Witgoedservice Toon Cornelissen

Vaatwasser met E energielabel

Producenten zoals Miele zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Miele G 5022 BW Selection heeft een energie-efficiëntieklasse E. Het energielabel houdt onder andere rekening met het energie -en waterverbruik van de vaatwasser.

13 couverts - Miele G 5022 BW Selection

Ruime inhoud voor 13 couverts

De Miele G 5022 BW Selection vaatwasser is ruim genoeg om 13 couverts tegelijk te wassen. De meeste vaatwassers hebben een inhoud van 12 couverts, waarmee een model met 13 couverts dus een tikkeltje groter is dan gebruikelijk. Ideaal voor meerpersoonshuishoudens, gezinnen of mensen die regelmatig voor familie en vrienden koken.

Vaatwasser met QuickPowerWash - Miele G 5022 BW Selection

Beste reinigingsprestaties...

Deze Miele G 5022 BW Selection beschikt over het nieuwe reinigingsprogramma QuickPowerWash en met de daarop exact afgestemde Miele-tabs worden er maximale reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuilde vaat bereikt binnen 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs hebben een gereduceerde oplostijd van slechts 2-3 minuten. Daarmee staat de reinigingscapaciteit meteen aan het begin van het reinigingsprogramma ter beschikking.

Startuitstel - Miele G 5022 BW Selection

De perfecte timing

Deze Miele vaatwasser gaat pas aan zijn afwaswerk beginnen, wanneer het u het beste uitkomt. Dankzij zijn startuitstel functie op deze Miele G 5022 BW Selection kunt u de afwas doen op een voor u geschikt moment, zelfs als u zelf helemaal niet in de buurt bent. Bijvoorbeeld heel handig als u gebruik maakt van een voordelige nachtstroom. Energie besparen als u slaapt.

Miele Waterproof-systeem - Miele G 5022 BW Selection

Bescherming tegen waterschade is gegarandeerd

Ter bescherming tegen waterschade zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent u daarvoor 20 jaar lang volledig verzekerd. Miele neemt in de garantievoorwaarden bij het waterbeveiligingssysteem de kosten op van schade die voortvloeit uit het gebruik van het systeem. Dit vereist een professionele installatie.

Specificaties voor de Miele G5022BW vrijstaande vaatwasser

Product eigenschappen

Aantal couverts 13
Kleur Wit
Geluidsniveau 45 dB

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Vrijstaand
Type vaatwasser Vrijstaande vaatwasser
Plaatsingsbreedte 60 cm
Binnenverlichting Nee
Waterbeveiliging   Ja
Type waterbeveiliging   Bodemsensor, Slangbeveiliging
Bediening Drukknop
Gebruik Huishoudelijk

Vaatwasser kenmerken

Aantal afwasprogramma's 5
Algemene afwasprogramma's   Auto, Eco, Intensief, Normaal, Kort
Aantal reinigingstemperaturen   5
Reinigingstemperaturen 40ºC, 50ºC, 60ºC, 65ºC, 75ºC
Verstelbare bovenste lade Ja
Bestekvoorziening Bestekmand
Droogklasse   A
Droogtechniek Ventilatiedroogtechniek

Functionele kenmerken

Koolborstelloze motor   Ja
Resttijdindicatie Ja
Uitgestelde start Ja
Signaal einde programma Ja
Kinderbeveiliging Ja
Display Ja
Soort display LCD

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Nee
Bedienen via app Nee

Fysieke eigenschappen

Materiaal kuip RVS

Merkgebonden kenmerken

Modellijn Selection

Energiegegevens

Energieverbruik per 100 cycli 93 kWh
Waterverbruik per cyclus 8.9 ltr
Aansluitwaarde 2000 W

Fysieke eigenschappen

Energielabel E
EAN nummer 4002516360421
Gewicht 52.50kg
Afmeting (HxBxD) 84.50cm x 59.80cm x 60.00cm

Documenten

File Size
Specificatieblad
150.04KB   Bestandstype: pdf
Energielabel
131.52KB   Bestandstype: jpg
Handleiding
3.89MB   Bestandstype: pdf

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

Service

De service- en garantieafhandeling van de Miele G 5022 BW Selection wordt volledig door ons verzorgd. Wij zijn geautroiseerd servicepantner van Miele. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Miele hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Miele Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Miele producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Miele Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten