Laat je inspireren door de interessante weetjes, het laatste witgoed nieuws en handige tips & tricks over onze producten, volg ons blog en blijf op de hoogte! Heeft u een vraag of opmerking of wil je iets delen over de producten of service van Toon Cornelissen - Witgoedservice? Word fan op Facebook, Instagram of laat een positieve review achter op Google.

Ook kunt u een reactie achterlaten bij één van onze blogartikelen!

Quooker: Hoe stel je jouw Quooker samen
22 Jun

Quooker: Hoe stel je jouw Quooker samen

Geplaatst door: Bart Gelezen: 1479 0

Welke Quooker heb je nodig? Wij helpen je bij het samenstellen van de juiste Quooker is een eenvoudig proces dat bestaat uit drie stappen.

Lees verder

Quooker: Enkele voordelen op een rijtje
15 Jun

Quooker: Enkele voordelen op een rijtje

Geplaatst door: Bart Gelezen: 1519 0

In de jaren '70 leek het ondenkbaar dat kokend water direct uit de kraan zou stromen, maar tegenwoordig wordt in één op de drie nieuwe en bestaande keukens een Quooker geïnstalleerd.

Lees verder

De nieuwe ID Buzz van Toon Cornelissen
12 Jun

De nieuwe ID Buzz van Toon Cornelissen

Geplaatst door: Bart Gelezen: 3074 0

Bij Toon Cornelissen Witgoedservice geloven we sterk in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We zijn trots om aan te kondigen dat we een belangrijke stap hebben gezet in onze inzet voor een duurzame toekomst. Onlangs hebben we een elektrische bus aangeschaft voor onze bezorgings- en serviceactiviteiten: de Volkswagen ID Buzz.

Lees verder

Miele App: Eenvoudig uw machine bedienen
12 Apr

Miele App: Eenvoudig uw machine bedienen

Geplaatst door: Bart Gelezen: 2772 0

Slim verbonden: met ons innovatieve Miele@home-systeem benut je volop de mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog soepeler. Alle slimme huishoudelijke Miele apparaten kunnen gemakkelijk en veilig worden verbonden.

Lees verder

Miele SteamFinish  Minder strijken door stoom.
01 Apr

Miele SteamFinish Minder strijken door stoom.

Geplaatst door: Bart Gelezen: 8215 0

Eén van de handige functies van een luxe Miele wasdroger is de SteamFinish technologie. Deze technologie voegt stoom toe aan het einde van het droogprogramma, zodat jij minder strijkwerk hebt. Lees in dit artikel hoe Miele SteamFinish werkt.

Lees verder

Quooker: Hoe werkt een kokend waterkraan
01 Apr

Quooker: Hoe werkt een kokend waterkraan

Geplaatst door: Bart Gelezen: 2817 0

Een Quooker is een keukenkraan waar direct kokend water uit komt: een kokend water kraan dus. Je hebt geen waterkoker meer nodig en hoeft nooit meer te wachten tot het water kookt. Maar hoe werkt een Quooker precies? Wij leggen het je uit.

Lees verder