E

Artikel uit productie

Dit product is uit het assortiment van Liebherr. Hij wordt niet langer geproduceerd en is daardoor niet meer leverbaar!

Een vervangend artikel van Liebherr vindt u vast in ons assortiment. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt dan kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Klik dan hier.

Klik hier onder om snel naar de juiste categorie te gaan.

Omschrijving

De solide Liebherr vrieskist is een zuinige vrieskist met balansdeksel en verlichting. De vrieskist heeft een netto inhoud van 237 liter en heeft een zuinig A++ energielabel. Het door Liebherr ontwikkelde StopFrost systeem vermindert ijsvorming op de verpakkingen en zorgt dat de deksel van deze vrieskist altijd moeiteloos kan worden geopend. Bij plaatsing in een koudere ruimte voorkomt het warmewand systeem condensvorming.

Kenmerken

Energielabel E - Liebherr GT 2632-23 Comfort | Witgoedservice Toon Cornelissen

Een Liebherr vriezer met E energielabel

Producenten zoals Liebherr zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Liebherr GT 2632-23 Comfort heeft een energie-efficiëntieklasse E. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en vriescapaciteit van de vriezer.

4-sterren vriesruimte - Liebherr GT 2632-23 Comfort - Witgoedservice Toon Cornelissen

4-sterren vriezer

De Liebherr GT 2632-23 Comfort is een 4-sterren vriezer. In een 4 sterren vriezer kunnen verse levensmiddelen worden ingevroren en langdurig worden bewaard. Door temperaturen van -18°C en lager behouden ingevroren levensmiddelen hun vitaminen en mineralen.

Specificaties voor de Liebherr GT2632 vrieskist

Product eigenschappen

Totale inhoud 237 ltr
Kleur Wit
Geluidsniveau 39 dB

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Vrijstaand
Type vriezer Vrieskist
Binnenverlichting Ja
Soort verlichting LED
Bediening Draaiknop
Gebruik Huishoudelijk

Vriesgedeelte

Inhoud vriesgedeelte 237 ltr
Aantal manden 2
Max aantal manden 7
Anti-ijsvorming   Lowfrost
Supervriezen   Ja
Aantal sterren   4****
Vriescapaciteit 20 kg/24u
Bewaartijd bij stoomuitval 37 uur
Balansdeksel Ja
Invriesplateau Ja
Dooiwaterafvoer Ja

Functionele kenmerken

Temperatuurregeling   Mechanisch - draaiknop
Temperatuuralarm Optisch

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Nee

Merkgebonden kenmerken

Modellijn Vakhandelsmodel
Serie HardLine
Merk features vrieskist SuperFrost, FrostProtect

Energiegegevens

Energieverbruik per jaar 190 kWh
Aansluitwaarde 220 W
Klimaatklasse SN-T

Fysieke eigenschappen

Energielabel E
EAN nummer 9005382234211
Gewicht 43.00kg
Afmeting (HxBxD) 90.50cm x 87.90cm x 76.00cm

Documenten

File Size
Specificatieblad
142.71KB   Bestandstype: pdf
Energielabel
85.23KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

2+5 jaar garantie

Extra zekerheid van Liebherr:
Liebherr 7 jaar garantie2+5 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten van Liebherr Standaard ontvangt u de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onder- delen en arbeidsloon.

Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten, zowel inbouw als vrijstaand, komen daarnaast in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum ontvangt u in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen voorrijkosten in rekening gebracht.

U ontvangt deze 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren op www.koelen.nl

Service

De service- en garantieafhandeling van de Liebherr Liebherr GT2632 vriezer wordt volledig door Liebherr verzorgd. Wij zijn een offciele dealer van het merk Liebherr. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Liebherr hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Liebherr Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Liebherr producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Liebherr Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten