1-3 werkdagen
Indien op voorraad bij leverancier
Controleer
GRATIS
GRATIS
(+€85,00)
€1.849,00
-
+
 • Categorieën: Koelkasten  Inbouw koelkasten 
 • Omschrijving

  De Liebherr IRBd 5150 Prime is een 177 cm hoge inbouw koelkast met Biofresh 0°C. In deze biofreshlades blijven groente, fruit, vlees en vis tot 3x langer vers.

  Daarnaast heeft deze koelkast SuperCool voor het snel afkoelen van nieuw toegevoegde etenswaren. De temperatuur wordt gedurende 12 uur tijdelijk verlaagd naar +2°C, zodat de koelkast niet opwarmt en nieuwe levensmiddelen extra snel op de temperatuur worden gebracht. Door de soft-close functie wordt de deur vanaf 30° automatisch dichtgetrokken, hierdoor gaat de deur altijd zacht en rustig dicht.

   

  Energielabel D
  Totale inhoud 296 ltr
  Kleur Wit
  Geluidsniveau 32 dB

  Kenmerken

  Koelkast met energielabel D - Liebherr IRBd5150 - Toon Cornelissen - Witgoedservice

  Een Liebherr koelkast met D energielabel

  Producenten zoals Liebherr zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Liebherr IRBd5150 heeft een energie-efficiëntieklasse D. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en koelcapaciteit van de kast.

  Deur-op-Deur systeem - Liebherr IRBd5150

  Deur-op-Deur systeem

  Deze Liebherr IRBd5150 koelkast is een inbouwapparaat voorzien van een deur-op-deursysteem, ook wel vlakscharnier genoemd. De deur van uw keukenmeubel wordt direct aan de deur van de koelkast bevestigd, de keukendeur draait dus volledig op de scharnieren van de koelkast mee. Dit systeem is minder eenvoudig te installeren dan het sleepdeursysteem, maar benut de ruimte in uw keuken optimaal omdat er geen extra scharnieren en geleiders nodig zijn.

  Superkoelen - Liebherr IRBd5150

  Alles snel op temperatuur

  De Superkoelen-functie op deze Liebherr IRBd5150 zorgt voor een versnelling van het koelproces. De temperatuur in de koelruimte wordt tijdelijk verlaagd: je nieuwe boodschappen worden zo extra snel teruggebracht naar de juiste temperatuur. Smaken en voedingsstoffen blijven beter behouden zodat jouw maaltijden nóg beter smaken!

  Specificaties voor de Liebherr IRBd5150 inbouw koelkast

  Product eigenschappen

  Totale inhoud 296 ltr
  Kleur Wit
  Geluidsniveau 32 dB

  Algemene eigenschappen

  Plaatsing apparaat Inbouw
  Type koelkast Koelkast
  Binnenverlichting Ja
  Nishoogte 178 cm
  Deursysteem Deur-op-deur
  Soort verlichting LED
  Bediening Touchtoets
  Gebruik Huishoudelijk

  Koelgedeelte

  Inhoud koelgedeelte   296 ltr
  Aantal legpanken (koelgedeelte) 7
  Aantal groentelade(n) 3
  Flessenrek Nee
  Aantal deurvakken (koelgedeelte) 4
  0ºC graden zone Ja
  Superkoelen   Ja
  Automatisch ontdooien (koelgedeelte) Ja
  Luchtcirculatie   Ja
  Geurfilter Ja

  Vriesgedeelte

  Positie vriesgedeelte Geen vriesruimte

  Fysieke eigenschappen

  Energielabel D
  EAN nummer 4016803043911
  Gewicht 73.70kg
  Afmeting (HxBxD) 177.00cm x 55.90cm x 54.60cm

  Documenten

  File Size
  Specificatieblad
  160.99KB   Bestandstype: pdf
  Energielabel
  84.72KB   Bestandstype: jpg
  Inbouwtekening
  329.13KB   Bestandstype: jpeg

  Service

  De service- en garantieafhandeling van de Liebherr Liebherr IRBd5150 koelkast wordt volledig door Liebherr verzorgd. Wij zijn een offciele dealer van het merk Liebherr. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

  Liebherr hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Liebherr Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Liebherr producten te beantwoorden.

  Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Liebherr Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

  Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

  Deskundig advies
  Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

  2+5 jaar garantie

  Extra zekerheid van Liebherr:
  Liebherr 7 jaar garantie2+5 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten van Liebherr Standaard ontvangt u de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onder- delen en arbeidsloon.

  Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten, zowel inbouw als vrijstaand, komen daarnaast in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum ontvangt u in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen voorrijkosten in rekening gebracht.

  U ontvangt deze 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren op www.koelen.nl

  Reviews (0)

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!

  Recente berichten