F

Artikel uit productie

Dit product is uit het assortiment van Liebherr. Hij wordt niet langer geproduceerd en is daardoor niet meer leverbaar!

Een vervangend artikel van Liebherr vindt u vast in ons assortiment. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt dan kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Klik dan hier.

Klik hier onder om snel naar de juiste categorie te gaan.

Omschrijving

De Liebherr GNP 3013 is een energiezuinige diepvrieskast met 261 liter netto inhoud. Met invriesautomaat, temperatuur- en deuralarm en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Dankzij het NoFrost systeem hoeft u nooit meer te ontdooien, géén ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. De vrieskast heeft een invriescapaciteit van 20 kg/24 uur.

Kenmerken

Energielabel F - Liebherr GNP 3013-23 Comfort | Witgoedservice Toon Cornelissen

Een Liebherr vriezer met F energielabel

Producenten zoals Liebherr zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Liebherr GNP 3013-23 Comfort heeft een energie-efficiëntieklasse F. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en vriescapaciteit van de vriezer.

NoFrost systeem - Liebherr GNP 3013-23 Comfort

Ontdooien hoeft niet meer

De Liebherr GNP 3013-23 Comfort is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriesruimte af. Hierdoor wordt uw vriezer ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

Specificaties voor de Liebherr GNP3013 vrijstaande vrieskast

Product eigenschappen

Totale inhoud 257 ltr
Kleur Wit
Geluidsniveau 41 dB

Algemene eigenschappen

Plaatsing apparaat Vrijstaand
Type vriezer Vrieskast
Binnenverlichting Nee
Bediening Touchtoets
Gebruik Huishoudelijk

Vriesgedeelte

Inhoud vriesgedeelte 257 ltr
Aantal vriescompartimenten 8
Aantal legpanken (vriesgedeelte) 6
Anti-ijsvorming   Nofrost
Supervriezen   Ja
Aantal sterren   4****
Vriescapaciteit 20 kg/24u
Bewaartijd bij stoomuitval 20 uur

Functionele kenmerken

Koelsysteem Elektronisch
Open deuralarm Ja
Soort display LCD

Slimme eigenschappen

Smart-home functie   Nee

Fysieke eigenschappen

Soort handgreep Hevelgreep
Draairichting deur Rechts
Omkeerbare deur Ja
Vrieskast accessoires Koude accu

Merkgebonden kenmerken

Modellijn Lijnmodel
Serie SwingLine
Merk features vrieskast VarioSpace, FrostSafe

Energiegegevens

Energieverbruik per jaar 245 kWh
Aansluitwaarde 259 W
Klimaatklasse SN-T

Fysieke eigenschappen

Energielabel F
EAN nummer 4016803061755
Gewicht 70.40kg
Afmeting (HxBxD) 184.10cm x 60.00cm x 63.00cm

Documenten

File Size
Specificatieblad
127.12KB   Bestandstype: pdf
Energielabel
85.92KB   Bestandstype: jpg

Bestellen

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en behoeften. U kunt deze opties toevoegen op deze productpagina en/of wijzigen in uw winkelwagentje.

2+5 jaar garantie

Extra zekerheid van Liebherr:
Liebherr 7 jaar garantie2+5 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten van Liebherr Standaard ontvangt u de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onder- delen en arbeidsloon.

Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten, zowel inbouw als vrijstaand, komen daarnaast in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum ontvangt u in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen voorrijkosten in rekening gebracht.

U ontvangt deze 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren op www.koelen.nl

Service

De service- en garantieafhandeling van de Liebherr Liebherr GNP3013 vriezer wordt volledig door Liebherr verzorgd. Wij zijn een offciele dealer van het merk Liebherr. Door deze werkwijze kunnen wij een optimale service en snelle afhandeling garanderen.

Liebherr hecht grote waarden aan goede dienstverlening, ook na uw aankoop. Daarom staan zowel wij als de Liebherr Service- Informatielijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen over Liebherr producten te beantwoorden.

Mocht uw apparaat defect raken tijdens de garantieperiode dan komt u in aanmerking voor de Liebherr Home-Service. Houdt u bij het aanmelden van uw apparaat altijd de factuur, meldcode en het serienummer bij de hand.

Een defect product kan op de volgende wijze worden aangemeld voor een aan huis service:

  • Via ons contactformulier
  • Via onze klantenservice: +31 (0)486 472020
  • Wilt u zelf online een reparatie aanvragen? Dat kan met deze link.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn deskundige professionals met veel kennis over de producten, die klanten kunnen helpen als ze technische ondersteuning of service nodig hebben

Reviews (0)

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Recente berichten